Deep Frequency Tuning of the Energy Centers & Emotional Body Cleansing

Met deze behandeling komt het lichaam en geest tot rust, de trauma,  onbewuste patronen en programma’s worden los getreild en geïntegreerd. Los laten op een diep niveau wordt geactiveerd, bewust en onbewust. Afstemmen op je eigen, oorspronkelijk trilling, verbeteren van intuïtie,  activeren van zelf genezend vermogen, hersteld communicatie tussen de chakra en het lichaam, vrij energie flow in de meridianen, terug in het lichaam en goed geaard zijn. In het hier en nu kunnen zijn.

Deze behandeling bestaat uit

  • een massage met etherische oliën,
  • aromatherapie vanuit de free flow (voorafgaand iTovi meting ook mogelijk),
  • klank resonantie met de planetaire stemvorken,
  • energie werk,
  • coaching
  • en innerlijke kind healing.

Ook deze behandeling is zeer intuïtief en ontstaat spontaan vanuit de body mandala zelf (Body, Mind, Spirit), elke sessie is dus anders en verrassend.

De massage heeft als doel om het fysiek lichaam te laten ontspannen en naar zijn natuurlijke trilling te brengen, zodat het mogelijk is om de verbinding met het emotionele lichaam te maken en de vast geruste emoties, patronen en programma’s op te schonen. Het is belangrijk om het fysiek lichaam veilig te laten voelen, vanuit de ontspanning kalmeert de zenuwstel en het gedachtegang.

De etherische oliën dragen hieraan enorm bij. Vanuit de openheid en vertrouwen ontstaat de communicatie met de subtiele delen van je zijn. Vervolgens gaan we werken aan het emotionele lichaam.

In dit lichaam zijn alle conditioneringen vanuit onze eerste jaren opgeslagen.  Je kunt zeggen dat het je harde schuif is.

Nadat ik de verbinding met het fysieke lichaam heb, en deze met de massage en oliën en energie behandelt heb, ga ik aan de slag met de stemvorken voor de 7 chakra’s, en de bijhorende organen. Tijdens deze gedeelte werk ik met de subtiele anatomie.

Chakra’s zijn onze ‘krachtcentra’ of energiespiralen zijn die op bepaalde plekken in het fysieke lichaam de lagen van subtiele lichamen doordringen. Deze snel ronddraaiende spiralen van subtiele energie worden beschouwd als de centra van ontvangst en doorgave van levenskracht.

De door mij gebruikt Chakra Set is een zevental stemvorken. Deze set is gebaseerd op de waarden van de rondgang van planeten in ons zonnestelsel, dus NIET op de muzikale toonladder. Ze werken meer op de kosmische complexiteit van onze chakra’s, onze niet-zichtbare, subtiele lichamen. Ze werken ook op energiebanen en de poorten van energie. De planetaire omloop rond de zon werd gebruikt om exacte formules te berekenen waarop deze stemvorken werden gestemd. Hierdoor staan ze direct in verband met ons ‘kosmische zelf’.

Dit zelf is eeuwig, niet met onze ogen waarneembaar en beïnvloedbaar via lagen, toonreeksen, energiepoorten en op meerdere energieniveaus. Deze stemvorken zorgen voor verbinding met een kosmisch, universeel inzicht in het leven en de oneindige relatie van onze ziel daarmee.

Eerste, BASIS CHAKRA /Muladhara – 194,18 Hz. Verband met instinct, veiligheid, overleving en ook met het menselijk kunnen op zich. Dit centrum bevindt zich in het bekkenbodemgebied tussen de geslachtsorganen en de anus. De stemvork hierbij heeft dezelfde frequentie als een Aardedag, dus 24 uur. De kleur is Oranjerood. De stemvork wordt geplaatst op het schaambeen en/of op het staartbeen.

Tweede, HEILIGBEEN CHAKRA /Svadisthana – 210,42 Hz. Dit chakra staat in verbinding met de teelballen of eierstokken, die de verschillende geslachtshormonen aanmaken tijdens de reproductieve fase. Deze stemvork heeft dezelfde frequentie als de synodische maan, de tijdscode van de volle maan. Deze frequentie stimuleert de seksuele energie en handhaaft communicatie op erotisch niveau. Ook goed voor de cyclus van de vrouw en bij verstoring van het klierstelsel en het lymfestelsel. Ook is er in het algemeen verband met het urogenitale systeem en de bijnieren. De kleur is oranje.

Derde, ZONNEVLECHT CHAKRA /Manipura – 126,22 Hz. De Solar Plexus stemvork heeft dezelfde frequentie als de centrale ster in ons zonnestelsel, de zon zelf. Deze stemvork werkt gunstig op de stelsels van stofwisseling en spijsvertering. De kleur is goudgeel.

Vierde, HART CHAKRA /Anahata (Het kosmische OM) – 136,10 Hz. De Hart stemvork is gestemd op de OM-vibratie en resoneert met het Aardejaar, ofwel de tijd die de aarde nodig heeft om een keer rond de zon te gaan, een jaar van 365 dagen. Hier word je ontspannen van. Werkt effectief op het immuunstelsel en de bloedsomloop. De kleur is blauwgroen. Stimuleert spiritualiteit en devotie.

Vijfde, KEEL CHAKRA /Vishudda – 141,27 Hz. Deze stemvork heeft dezelfde frequentie als de planeet Mercurius. Gerelateerd aan communicatie en groei door expressie. Werkt op de keel/halsstreek, de schildklier die het schildklierhormoon aanmaakt, dat de groei en ontwikkeling in het lichaam regelt. De kleur is blauw.

Zesde, VOORHOOFD CHAKRA /Ajña (Derde Oog) – 221,23 Hz. Heeft dezelfde frequentie als die van planeet Venus. Deze stemvork ondersteunt de pijnappelklier (epifyse). Deze klier is gevoelig voor licht, en produceert het hormoon melatonine, dat de slaapcyclus reguleert. De kleur is helder roze met lichtgroen. Gebruik deze stemvork direct op het derde oog, tussen de wenkbrauwen iets naar boven.

Zevende, KRUINCHAKRA /Sahasrara – 172,06 Hz. De stemvork voor de kruin heeft dezelfde frequentie als het platonische jaar (25.920 zonnejaren). Wordt algemeen beschouwd als het chakra van zuiver gewaar zijn. We kunnen een vergelijking maken met de hypofyse, die hormonen afscheidt die de rest van het hormoonstelsel aansturen en ook, via de hypothalamus, verbonden is met het centrale zenuwstelsel. De kleur is helder violet of zon-wit. Het speelt een rol bij contact met het universele bewustzijn, meditatie en eenwording. Geeft vreugde en geluksgevoelens. Gebruik deze stemvork direct op het kruinchakra bovenop het hoofd, in lijn met de oren.

Duur van deze behandeling is 90 min
investering €111,00

Ook mogelijk om voorafgaand de iTovi meting te laten maken, de behandeling duurt dan 2 uur en kost 145 euro (incl. soul blend)

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?