Spiritueel coaching

Spiritueel coaching, Meditatie, Ademhaling en Stress coaching

Ben je opzoek naar een spirituele coach die ervoor zorgt dat je lichaam en geest met elkaar in balans komen? Voor mij is een spiritueel coach een breed begrip. Een spiritueel coach werkt aan je bewustzijn. Je bewust worden van de gedachten die je leven beïnvloeden, leert je veel over jezelf en over de oorzaken van moeilijkheden die je ondervindt.

Iedereen ervaart zijn leven op zijn eigen uniek manier. De gedachten in onze geest bepalen hoe we tegen het leven aankijken en creëren. Wie met moeilijkheden kampt, zit vaak vast in een bepaald denkpatroon. Het doorbreken van dat denkpatroon en zich bewust worden van wie men in werkelijkheid is, wat men denkt en voelt, leidt tot een groter inzicht en een positieve verandering in het leven. Goed naar je lichaam en geest luisteren is cruciaal. Een spiritueel coach biedt hulp op dit gebied. Een spiritueel coach is ook meditatiecoach en stresscoach, die je leert de innerlijke rust en rijkdom te hervinden.

We leven in een hectische tijd waar de wereld steeds sneller verandert, en daarmee steeds weer nieuwe kwaliteiten van ons vraagt. Er is geen hou vast meer en niemand weet wat de toekomst brengt. Soms kan dit overweldigend zijn, waardoor we niet meer vanuit onze vanzelfsprekende, natuurlijke kracht denken en handelen. We belanden dan in ons valkuil gedrag, eigenlijk onze oude overlevingsmechanismen. Meestal leidt dit onbewuste gedrag ons naar een neerwaartse spiraal en precies naar wat we níet willen.

We slapen steeds minder, terwijl de nachtrust essentieel is om stress uit het lichaam los te laten.

Vele van ons voelen zich niet meer op hun plek en durven, of weten niet, hoe uit de comfortzone te stappen en het leven anders inrichten.

 • Heb jij last van stress? Of misschien voel je jezelf niet meer op je plek? Ben je je overzicht kwijt, en durf je niet uit je comfort zone om iets te veranderen?
 • Wil  jij meer energie & balans in je leven?
 • Heb jij iets te vaak last van stress en wil je een stress coach raad plegen?
 • Zoek je persoonlijke en spirituele bewustwording? Wil je leren mediteren?

Dan kan ik je helpen!

Ik wil je graag leren om de weg van spanning naar ontspanning en innerlijk vertrouwen te vinden.

Er zijn vele manieren om in balans te komen. Samen kunnen we het beste manier voor jou gaan vinden. Zoals mediteren, ademhaling, aromatherapie, yoga oefeningen, rebirthing meditatie, voeding, klank therapie, bewustwording en veel meer. Ik maak gebruik van al deze dingen op maat.

Ik help je graag om de juiste antwoorden voor jou te vinden. Deze antwoorden heb je namelijk in jezelf! Ik leer je, hoe je je weg naar je innerlijke wijsheid kan hervinden. Verbinden met je lichaam en ziel en naar je intuïtie te luisteren.

De vele voordelen van Mediteren:

Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatie vele waardevolle voordelen heeft voor iedereen die meditatie beoefent. Meditatie geeft je innerlijke vrijheid en het is bewezen dat mediteren een positief effect heeft op stress. Zo kan mediteren zorgen voor een betere gezondheid, Fysiek en mentaal. Meditatie heeft veel voordelen, zoals:

 • Inspiratie en energie.
 • Van spanning naar ontspanning en innerlijk vertrouwen.
 • Persoonlijke en spirituele bewustwording.
 • Mediteren helpt om de beste versie van jezelf te zijn.
 • Je kunt je beter focussen.
 • Jouw oplaadmoment, je reset knop om alles even los te laten en ontspanning toe te laten.
 • Meer emotionele balans.
 • Je maalt en piekert minder.
 • Je leert hoe je gedachten kunt sturen of uitschakelen.

Tijdens de meditatie, ons gesprek of yoga oefeningen maak ik gebruik van etherische oliën. Zo genaamd de aroma therapie die ook wetenschappelijk in zijn doelgerichtheid bewezen is. Er zijn twee verklaringen voor de effecten van aromatherapie. De eerste is de invloed van aroma op de hersenen. De geur van de olie heeft effect op het gedeelte van de hersenen dat betrokken is bij emotie, motivatie, genot en het emotioneel geheugen. De andere verklaring zijn de directe farmacologische effecten van de essentiële oliën. De olie die uit planten wordt gedestilleerd bevat de werkzame delen van planten en kruiden in geconcentreerde vorm. (Vandaar de naam ‘essentiële oliën’, die de essentie van de plant bevatten.) Kort gezegd heeft een etherische olie van een plant dezelfde werking als de plant zelf, maar dan sterker. Wanneer je de olie toepast op je huid, wordt deze door de huid opgenomen en komen de werkzame delen in je lichaam terecht.

Er is ook de mogelijkheid om de iTOVi meting te doen. Deze is zeer doeltreffend en inspirerend.

Ik begeleid mensen één-op-één en bied ook allerlei workshops in een groepsverband aan.

Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen!