fbpx

Schrijf een review

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
45 berichten.
Tanja heeft geschreven op 16 oktober 2020
Ik ga regelmatig naar Beata voor massage. Ze heeft een prachtig mooi studio waar je al bij binnenkomst tot rust komt. Beata kan heerlijk masseren, ik ben heel kieskeurig wat massages betreft, ik ben massage trainer en kan daardoor moeilijk ontspannen bij anderen. Maar Beata’s massages ongelofelijk fijn en VEEL MEER dan een massage: ze neemt je mee in een body-mind-spirit belevenis, aanraking, pure aroma’s, helende energie en verbinding met spirit vinden plaats. Je komt tot rust en tegelijkertijd weet Beata precies te vinden waar jij op dit moment mee zit, zelfs al is het nog begraven in je onderbewuste.
Na de massage ga je weg met rust in je hoofd, liefde in je hart en een heerlijk ontspannen lijf.
Caby heeft geschreven op 4 oktober 2020
De yoga les van Beata is mijn wekelijkse moment van self care. Voor iemand die moeite heeft met ontspannen, teveel in haar hoofd zit en te weinig leeft in het moment, brengt het mij weer terug bij mezelf.
Beata heeft veel levenskennis en is een heelijk mens. Ze deelt haar mooie inzichten en ervaringen in haar lessen, hierdoor ga ik vaak weg met iets om over na te denken.
De lessen zijn voor iedereen, in welke fase van je leven je ook staat. Het is zoveel meer dan alleen yoga.

Van een vriendin kreeg ik een massage van Beata cadeau. Het maakte op alle vlakken heel veel los. Zowel emotioneel als lichamelijk. Een mooie ervaring en cadeau aan jezelf. Als je twijfelt, zeker doen!
José heeft geschreven op 26 september 2020
Lieve Beata,
Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.
Liefdevol, professioneel, mooi mens!❤

Heerlijke massage gekregen Aroma Touch behandeling.
Meegedaan met de baarmoeder rite.
En eerdaags doe ik mee met yoga, kan niet wachten😜.

Echt een aanrader Kundalini Yoga Turiya!
Esther heeft geschreven op 20 september 2020
Ik heb Beata gevonden via haar website. Na mijn eerste intuïtieve massage heb ik gelijk een aantal massages geboekt. De massage is niet te vergelijken met andere massages die ik heb gehad. Beata masseert liefdevol, ze heeft gelijk door waar er behoefte voor massage is en gebruikt daarbij de oliën waarvan zij aanvoelt dat die nodig zijn. Daarnaast heeft ze direct door hoe ik op dat moment in mijn vel zit. Tijdens de massage confronteert ze mij met wat ze ziet en voelt en stelt daarover vragen. Massage plus coaching. De perfecte match! Ik zit na een aantal sessies al veel beter in mijn vel. Echte een aanrader!
Anastasia heeft geschreven op 13 augustus 2020
Door het lezen van al deze positieve reviews ben ik bij Beata gekomen . En om eerlijk te zijn alles is waar , want vanaf dag 1 was ik al geïnspireerd door haar methode van les geven . Ben super blij dat ik hiervan deel mag zijn . Dank je Beata. Wahe guru❤️❤️❤️❤️❤️
Anastasia xx
Cathelijne heeft geschreven op 1 juli 2020
Ontzettend dankbaar voor de fijne en bijzondere lessen die ik volg bij Beata. Mijn yoga-avond is ‘heilig’ en zal ik niet zo snel afzeggen.
Een hele complete les, voor mij echt een moment voor mijzelf. Fijn ook de gesprekken en toelichting door een altijd vrolijke Beata.
Dank je wel!!
Marjolijn heeft geschreven op 21 juni 2020
Elke week kijk ik uit naar de donderdagavond. Even een moment voor mezelf. De lessen van Beata zijn zoveel meer dan zomaar een yogales. Je merkt dat Beata de lessen met zorg en passie voorbereid en geeft. Elke les is zo samengesteld dat het altijd effect heeft. Ik kan niet meer zonder de lessen van Beata. Overigens is de massage ook een aanrader! ,
Willemijn heeft geschreven op 21 juni 2020
Heel toevallig ben ik in aanraking gekomen met Beata. Al geloof ik niet dat toeval bestaat😊 Ik was op zoek naar een holistische massage, omdat ik moeilijk bij mijn gevoel kon komen en veel in mijn hoofd zat. Beata masseert niet alleen, maar stelt ondertussen ook vragen, waardoor je echt tot de kern komt. De combinatie van lichaamsaanraking en een gesprek, werken voor mij echt heel erg goed. Los van het gesprek, voelt Beata de dingen ook aan en daar speelt ze dan echt heel goed op in met bijv bijpassende oliën. Echt een hele bijzondere ervaring. Tijdens het sterfbed van mijn vader afgelopen weken heeft ze me zelfs op afstand begeleid en dat was zo waardevol❤️
Marijke heeft geschreven op 20 juni 2020
Ik mocht Beata na 15 jaar weer ontmoeten. Wat fijn en warm was deze ontmoeting. De intiutieve massage was heerlijk en vooral inzichtgevend. En proefles Mogen doen en wat hier al vele malen is benoemd heel
Erg fijn!
Beata is erg professioneel en geeft je een warm welkom gevoel. Een aanrader! ❤️🙌🏻
Mariëlle (ReikiMar & More) heeft geschreven op 20 juni 2020
Ik ben via een cursist van mij bij Beata terecht gekomen en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Beata is een vrouw met een hart van goud en een passie voor haar vak. Niet alleen voor Kundalini yoga, maar in zijn heelheid voor jou als persoon. Beata biedt bijna een totaalpakket: yoga, olie, massages, klankbelevingen en meer. En dat allemaal kleinschalig en vanuit liefde. Wie weet kunnen we in de toekomst samen wat ondernemen. Ik kijk er naar uit. Liefs Mariëlle
Brigitte heeft geschreven op 20 juni 2020
Elke woensdag is het feest, les van Beata 🎉 ze is altijd vrolijk en goed voorbereid. In haar prachtige zaal achter haar huis een les van 1,5 uur. In deze tijd lachen, huilen, mediteren, zingen we en lachen we enorm. Elke week ga ik naar huis en gebeurt er iets in mij... zo bijzonder. De ene keer heeft Beata een heerlijke Gember shot klaar staan of een mooie mix aan oliën in de diffuser, massage van de voeten of een gong sessie. Klankschalen kan ze als de beste! Super blij om om deze manier kennis te maken met Kundaliniyoga 🙏
Jeannette heeft geschreven op 15 april 2020
Lieve Beata, je bent toevallig op mijn pad gekomen. Ik heb in februari een proefles genomen en was enorm onder de indruk van deze Kundalini yoga. Het doet heel veel goeie dingen met je lichaam en je geest. Je kan mensen ontzettend goed motiveren op een hele fijne, gezellige en krachtige manier. Ik heb gelijk een abbonnement bij je genomen en ben daar nog stress super blij mee. Je bent een ontzettend lief mens met veel kennis. En ook je massages zijn fantastisch. Je kan goed aanvoelen wat mensen nodig hebben. Ik kan het iedereen aanraden. Vooral als je niet goed in je vel zit zoals een burn-out. Je word weer verbonden met je zelf met je lichaam. En alle andere kennis die je met ons deelt is ook heel fijn. Xxx Jeannette.
Jasmijn heeft geschreven op 31 maart 2020
Ik liep heel erg te kampen met angst, niet goed contact kunnen maken met mijn lichaam en daar door ging ik een beetje zweverig door het leven. Al meerdere dingen uitgeprobeerd totdat ik mij ging verdiepen in alternatieve geneeswijzen. Zo ben ik bij de kundalini yoga terecht gekomen. Ik heb hier een gong sessie gedaan en een holistische massage. Bij de gong sessie kwamen een hoop dingen naar boven en heeft mij erg geholpen om te weten waar mijn emoties vandaan komen en ze een plekje te kunnen geven. Laatst door het Corona virus merkte ik weer dat ik heel erg terug schoot in mijn oude gedrag. Angstig en niet goed in connectie met mijn lichaam. Toen ben ik weer even langs geweest voor een massage. Wauw!!! Zoveel gebeurd tijdens die massage. Ik kwam weer terug in mijn ‘zijn’. Ik heb al 2 jaar geen lange afstanden gereden door mijn angst en voor het eerst na een lange tijd ben ik zonder problemen naar Utrecht gereden. Life changing! Naast alle wonderen die zijn gebeurd is het een ontzettend lieve vrouw en voelt het als thuiskomen elke keer als ik daar weer ben.
Jasmijn
Daniella heeft geschreven op 7 maart 2020
Ontzettend blij dat ik Beata heb leren kennen. Na een bijzondere en mooie cacao ceremonie heb ik een proefles kundalini yoga gevolgd. Wat een fijne en geweldig ervaring. Kundalini yoga van Beata is persoonlijk, warm, liefdevol, aards en spiritueel. De lesopbouw ervaar ik als zeer fijn. De gong meditatie is heerlijk. Beata heeft een zeer brede kennis en is een hele liefdevolle en warm persoon. Beata mij altijd kan goed motiveren met haar teksten, verhalen en humor tijdens de kriyas. Wahe guru!!
Carla heeft geschreven op 21 februari 2020
Op 11 januari 2020 een proefles Kundalini Yoga gevolgd bij Beata.
Vanaf het eerste moment,heb ik mij welkom en thuis gevoeld.
Alle onderstaande reviews kan ik volmondig beamen!
Beata,ik ben blij dat ik je "gevonden" heb❤
Liefs Carla
Carla Pietersma heeft geschreven op 20 februari 2020
Lieve Beata,ik kan niet anders, dan mij aansluiten bij alle reviews die hier eerder zijn geschreven.
Je bent een mooi en bijzonder mens.
Ik ben heel blij dat ik je in januari "gevonden " heb! ❤
Rhaynald heeft geschreven op 10 januari 2020
Gisteren een proefles Kundalini Yoga gedaan bij Beata.
Ik werd in alle rust ontvangen in een mooie ruimte en ze gaf vooraf een heldere uitleg over de les. Ik kwam helemaal uit mijn hoofd en ga hier zeker terugkomen. Na afloop nam ze uitgebreid de tijd om na te praten en ik ging voldaan weer huiswaarts.
Sebastian en Iwona heeft geschreven op 15 december 2019
Beste Beata
Dankjewel voor de uitnodiging voor de workshop. Wat een Tempel van rust en vol energie hebben jullie binnen Almere! En nog heel mooi gebouwd. Vakkundig en leuk uitgevoerde Yoga meditatie en een Gong sessie. Waard om te beleven.
Nelleke heeft geschreven op 4 december 2019
Beste Siri Ranpreet Kaur, lieve Beata,
Met veel toewijding, deskundigheid en plezier geef jij kundalini yoga lessen, sinds kort in jouw eigen stijlvolle studio. Hoewel de oefeningen, kriya’s, ademhalingstechnieken en meditaties vast staan, weet jij er met jouw warmte, humor en wijsheid je eigen invulling aan te geven, onder andere door deze te verdiepen met klankschalen en etherische oliën. Dit alles doe je met groot respect voor de essentie van kundalini yoga, voor jouw eigen passie én de individuele mogelijkheden van iedereen die bij jou komt. Een bijzondere combinatie die jouw kundalini yoga lessen zo overtuigend én inspirerend maakt.
Maltie heeft geschreven op 28 oktober 2019
Beste Beata,
ik kwam jouw tegen op een spirituele beurs per toeval tegen. Ik was al een tijd op zoek naar kundalini. Ik sprak jouw aan en bleek dat je dotterra olie verkocht en kundalini yoga gaf. Dat was op een zaterdag in september 2018 .en de maandag daarop kwam ik voor een proefles. Dat beviel mij prima. Ik zit nu meer en een jaar bij jouw op kundalini. Kundalini yoga heeft mij erg geïnspireerd,omdat het mij in harmonie vrede rust en vooral mijn eigen identiteit heeft leren kennen.ik ga elke week met heel veel plezier naar mijn yoga les. Dit is ook erg boeiend, omdat elke les verschillend is.mijn mooiste traktatie of zowel toetje in mijn beleving is de edelstenen legging en de klankschalen,waar ik ontzettend van geniet
Ik wens jouw veel veel geluk en succes in jouw passie oftewel je toekomst.
Liefs,
Maltie