AromaTouch therapie Almere

AromaTouch

Ons welzijn is belangrijk. Je goed voelen, lekker in je vel zitten, ontspannen en zin in het leven hebben. Het is eigenlijk heel normaal en heel natuurlijk, maar veel mensen voelen zich in het dagelijks leven juist opgejaagd. Lange werkdagen en problemen op het werk. Problemen in de privésfeer. Opgekropte emoties. De batterij loopt langzaam leeg en wordt niet meer volledig opgeladen…..

Herken jij jezelf hierin? Gun jezelf eens een diepe, helende ontspanning en kom eens langs bij Kundalini Yoga Turiya in Almere. Een AromaTouch massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De etherische massage-oliën werken helend op de weefsels en helpen jouw lichaam en geest weer in evenwicht te brengen.

Wil jij meer weten? Neem gewoon even vrijblijvend contact met mij op. Ik leg je graag uit hoe AromaTouch jou kan helpen om weer helemaal jezelf te kunnen zijn. Ontspannen en met zin in het leven. Heb jij al besloten jezelf eens te verwennen? Dan kun je op deze website ook direct een massage-afspraak maken!

AromaTouch: massage- en aromatherapie in één

De zachte ritmische bewegingen van de massage bieden het lichaam een weldadige, diepe ontspanning en bevorderen de doorbloeding van de onderliggende weefsels. Massage van reflexzones heffen blokkades in zenuw- en energiebanen op. Het gebruik van etherische oliën ondersteunt deze processen en bewerkstelligen een verbinding tussen het fysieke en het geestelijke. De cliënt ervaart hierdoor een zeer diepe geestelijke en fysieke ontspanning.

Massagetherapie is een holistische aanpak. Ons lichaam is namelijk veel meer dan enkel een fysiek lichaam. Om ons lichaam hebben wij diverse energetische lagen. De Oosterse wetenschap maakt hier bijvoorbeeld gebruik van. Bij massagetherapie worden weefsels, zenuwbanen en energiebanen bewerkt. Een weldaad voor de fysiologische processen in ons lichaam. AromaTouch voegt hier een extra dimensie aan toe: onze emoties.

Behalve een weldaad voor het lichaam, blijkt het gebruik van etherische oliën ook zeer effectief te zijn bij emotionele klachten als verdriet, negatieve stemmingen, angst of depressie. De diepe ontspanning van een massage wordt ondersteund door de emotionele ontspanning veroorzaakt door de aroma’s van de oliën. Soms kan dit een emotionele ontlading bij de cliënt ten gevolg hebben.

Aromatherapie tegen stress

Therapie met zuivere etherische oliën is een goede anti stress therapie. Onze reuk is namelijk heel belangrijk en beïnvloed ons welzijnsgevoel. Zonder erbij stil te staan, roepen geuren herinneringen bij ons op. Zijn het mooie herinneringen, dan voelen wij ons goed en rustig. Aromatherapie harmoniseert onze fysieke en mentale gezondheid.

Geconcentreerde extracten hebben een sterk aroma en enkele druppels zijn al voldoende om een ruimte te voorzien van een rustgevend aroma. Vluchtige etherische oliën, ook wel essentiële oliën genoemd, worden daarom al van oudsher gebruikt bij lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de heilzame werking van de eucalyptus bij problemen met de luchtwegen.

De essentiële oliën die worden gebruikt, worden verkregen door bijvoorbeeld stoomdestillatie onder lage druk of door koud persen. Dit zijn extractiemethodes waarbij de aromatische moleculen niet worden beschadigd. De biochemische werking van deze moleculen in de olie blijft hierdoor behouden. De natuurlijke oliën hebben hierdoor tevens een weldadige werking op de vitaliteit van onze huid.

AromaTouch doTERRA: puur natuur

Bij kundalini Yoga Turiya gebruiken wij etherische oliën van doTERRA. Deze oliën voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen en zijn CPGT (Certified Pure Therapeutic Grade) gecertificeerd. Deze essentiële oliën worden gewonnen uit plantenextracten en zijn gegarandeerd 100% biologisch zuiver, vrij van pesticiden en bevatten geen verdunningsmiddelen. Dit is zeer belangrijk, want het is hierdoor dat deze oliën een heilzame werking op lichaam en geest kunnen uitoefenen.

Bij het toepassen van deze geconcentreerde natuurlijke oliën moet men altijd voorzichtig zijn. De oliën worden snel door de huid opgenomen, zodat zij diep in de weefsels kunnen doordringen. Een cliënt kan echter overgevoelig zijn, allergieën hebben of gevoelige medicijnen gebruiken. doTERRA geeft voor het gebruik van haar oliën specifieke richtlijnen en instructies. Kundalini Yoga Turiya is door doTERRA gecertificeerd om haar oliën te mogen gebruiken.

Jouw investering

Het begin van een behandeling is altijd eerst het gesprek met de cliënt.
In dit gesprek horen wij de klachten en ook de verwachtingen van de client en gaan uitleggen wat de behandeling inhoud.
Aansluitend beginnen wij met de  AromaTouch behandeling die ca 45 minuten duurt.
Afsluitend is er nog de mogelijkheid om weer rustig bij te komen / wakker te worden.

Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen!

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?