fbpx

Schrijf een review

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
45 berichten.
Mitchell heeft geschreven op 21 september 2022
Ik kwam hier binnen als iemand met ontzettend veel stress, het gevoel alsof ik vastzat in mijn leven.
Na mijn eerste sessie(healing) voel ik mij als herboren, alsof ik de wereld aankan.
De kansen waar ik altijd op heb gewacht die kwamen heel onverwachts toch.
Ik ben zeer tevreden en ga trouw 1x in de 4 maanden.
Debbie heeft geschreven op 2 juni 2022
Beste beslissing ooit om vijf maanden geleden voor het eerst naar Beata te gaan. Ik word elke keer heel warm ontvangen en liefdevol behandeld. Iedere sessie brengt mij dichter bij mijn kern en zorgt voor de energie en gronding die ik nodig heb. Zij weet iedere keer precies te raken en toe te passen wat mij op dat moment verder helpt.
Marjolijn heeft geschreven op 8 maart 2022
Coaching gevolgd bij Beata! Ze heeft mij inzichten, handvatten gegeven zodat ik weer verder kan. Ik voel mij meer in balans en heb het gevoel dat ik alle stress situaties aankan.

Dankjewel lieve Beata!
Shay heeft geschreven op 5 maart 2022
Lieve Beata, ik ben je zo dankbaar voor de positieve impact die je hebt gehad in mijn leven. Dankjewel dat je me zo goed aanvoelt en ik me volledig kan overgeven bij je, om zo diep mogelijk te gaan en te healen. Je bent echt een prachtige ziel om te koesteren!

Ik had besloten om me meer te gaan verdiepen in mijn spirituele pad, maar vond het toch heel spannend om de stap te nemen. Ik kwam uit op de website van Beata en werd superenthousiast! Ik wist als ik haar spreek en zie, zegt mijn gevoel vanzelf of ik goed zit. Ik belde haar op, maar helaas kon ze niet opnemen. Ik had geen voicemail ingesproken, maar voor ik het wist belde ze mij terug. Dit keer had ik het gemist. Zo ging het een paar keer heen en weer en opeens had ik een super lieve voicemail van haar met de boodschap dat ze niet wist wie met haar in contact probeert te komen, maar dat zij haar mobiel de hele dag naast haar hield en mij hoopt te spreken. Ik voelde me zo speciaal dat Beata moeite deed om me te spreken, terwijl ze mij niet kende en in mijn ogen verteld dat heel veel over een persoon. Ik belde meteen terug en het gesprek voelde zo goed aan, onze energie klikte en ik was meteen gerustgesteld en boekte mijn eerste holistische massage.

Inmiddels ben ik 4 holistische massages verder en ik voel me zo goed in balans, lichter en wordt elke keer weer verrast met hoe diep we zijn gegaan met de healing. Ik raad het iedereen aan om dit te doen en vooral bij Beata. Zij zorgt voor een safe space en in haar knusse sacred omgeving, laat ze je op je gemak voelen, no matter hoe zwaar je healing sessie is.

Als je op een teken wachtte, dit is het! Boek je afspraak, ervaar zelf hoe bijzonder Beata is en start jouw spirituele pad. Geloof me, je zal er geen spijt van hebben!
Martina S heeft geschreven op 5 februari 2022
Beata heeft magische handen en een bijzondere wijsheid. Haar massages zijn mere dan geweldig. Zelfs mijn zoon heeft enorm genoten en kwam met glimlach terug de kamer in. Hij voelde hoe zware energie uit zijn lijf wegtrok en ontspande meteen. Wij gaan dit elke maand boelen. Dankjewel Beata , je bent goud waard !
Jacqueline Preldzic heeft geschreven op 4 oktober 2021
Fantastische yogalessen ik kijk er elke week naar uit .Beata is een warme vrouw veel kennis van haar vak .Met prachtige en heerlijke drum avonden of een massage met heerlijk geurende oliën speciaal op jou aangepast .Pas geleden nog een baarmoeder rite ontvangen door Beata en voel mij zo veel lichter dan voor de rite .Ik voel mij vrij ......bedankt Beata je bent een bijzondere warme vrouw met een hart van goud. Liefs Jacqueline
Ron heeft geschreven op 1 oktober 2021
In de afgelopen anderhalve maand tweemaal voor een holistische en intuitieve massage geweest. Naast de verschillende toegepaste massage technieken is de masseuse in staat om je snel op je gemak te stellen.

Zonder achtergrond informatie is ze snel in staat aan te voelen waar de probleemgebieden zitten. Zowel fysiek als mentaal. In mijn geval is er sprake van PTSS en is het behoorlijk moeilijk om een band op te bouwen en iemand te laten masseren. Dit is Beate wel gelukt.

Direct na de eerste behandeling meer regie over eigen lichaam en ademhaling. Dit adres is voor een ieder aan te raden en is voor mij een blijver.
Wiel Joosten heeft geschreven op 3 augustus 2021
mijn ervaring tijdens een aroma therapie en massage behandeling bij Beata: door deze bijzondere combi en de channeling van Beata kwam onder mijn boosheid naar mijn vader bij mijn diep verdriet terecht. Dit was zeer intens voor mij: tranen rolde over mijn wangen en mijn hele lijf sidderde. Met elke vezel in mijn lijf voelde ik mijn grote pappa gemis. Beelden die ik weggestopt heb kwamen in alle helderheid terug. Pijnlijke en blije momenten. Ik kon op 'n bepaald moment hem helemaal vergeven en accepteren en heb een oud Limburgs lied voor hem gezongen. Voor mij en voor hem kon ik dit doen. Deze sessie werkt zo intens schonend en verhelderend. Ik kan nu ook hem zien zoals hij was: een liefdevolle fijne vader.
Dank je van harte Beata
Wiel Joosten heeft geschreven op 2 augustus 2021
Zeer bijzondere ervaring bij Beata tijdens een combi behandeling gehad. Ik wist niet dat ik zo sterk op etherische oliën reageer. Er kwamen tijdens massage en geurtherapie behandeling herinneringen uit mijn jeugd naar boven die ik totaal vergeten was. Met name die met mijn vader, die er te weinig voor mij was, waren haarscherp. Blijdschap, boosheid en daar onder verdriet werden manifest. Het werd een geweldige vergeving en inzicht sessie naar mijzelf en (overleden) vader. Ik heb zelfs een prachtig oud Limburgs lied voor hem gezongen. Ook voor mijn eigen healing. Ik ben Beata enorm dankbaar voor deze geweldige behandeling😊☀️👍
André heeft geschreven op 8 juli 2021
Mijn eerste healing massage en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Beata liet me op mijn gemak voelen en heeft me op zeer professionele wijze begeleid tot de kern te komen. Ik voelde me na afloop hernieuwd - een unieke ervaring om nooit te vergeten en vaker te doen.
Tessa heeft geschreven op 15 mei 2021
Van Beata nu al een paar keer een massage met healing gekregen. Met haar durf ik diepe stukken van vastliggende, oude energieën aan te gaan. Want Beata voelt direct vertrouwd, warm en open. Heel fijn en elke keer voel ik mij letterlijk en figuurlijk liefdevol aangeraakt.
dylan heeft geschreven op 3 april 2021
Voor een 2e keer bij Beata geweest voor een chakra- en bodytuning masage en wauw wat een ervaring mocht het weer zijn😇

Mag opmerken dat de masage zeker geholpen hebt betreft oude energiën die vastzaten in het lichaam, nu deze er grotendeels uitzijn voel ik mij een heel stuk vrijer en gelukkiger in het leven staan😁

Lieve Beata Dankjewel voor deze ervaringen, Dankjewel voor de mooie en bijzondere healing🙌🏼
Priscilla heeft geschreven op 2 april 2021
Voor het eerst een massage met healing gehad van Beata. Wat een mooie en bijzondere ervaring was dat. Beata is echt een fijn en warm persoon met een hart van goud! Het voelde direct al goed en vertrouwd en ik kon me volledig laten gaan. Alles wat ze zei raakte mij en gaf mij weer stof tot meer zelfreflectie. Ik ging totaal ontspannen en zen weg. Ik heb me in geen tijden zo goed gevoeld. Deze ervaring gun ik echt iedereen!
Sandra heeft geschreven op 25 maart 2021
Door moeilijke jeugd kan ik moeilijk met stress omgaan. Ik kwam bij Beata na mijn burn-out.
Ze heeft me prima geholpen. We hebben veel stress kunnen verwerken en ik heb veel over mijzelf geleerd en ontdekt. De massages zijn heerlijk. De studio is zo mooi en ik voel me daar heel fijn, met al die lekkere geuren om me heen. Thank you Siri
MON heeft geschreven op 23 maart 2021
Ik ben een fan van de itovi meting en privé yoga lessen. Zeer goed voor mijn ontwikkeling, Dank je Siri! Ik kom in versnelling en voel me goed. Mon
Sarah heeft geschreven op 20 maart 2021
Ik ga al een tijd regelmatig naar Beata voor massages. Beata is een super fijn en lief mens, en bijzonder krachtig en intuïtief. Wat zij doet, doet zij met heel veel liefde. De massages doen mij altijd goed en ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak. Ook de healings bij haar zijn fijn en inzichtelijk, en een fijne combinatie met de massage. Beata’s studio is prachtig, knus met een warme en zen sfeer. Een fijne plek on echt even te ontspannen en bij te komen. Ook de workshops zijn een aanrader, ik heb een keer een klank healing workshop gedaan met een vriendin en dat was ook leuk om samen te doen. Mijn vriendin wil alweer een nieuwe workshop don zodra het kan. Lieve Beata, fijn dat je op mijn pad bent gekomen en ook echt op het juist moment in mijn level toen ik liefdevolle en rustgevende massages nodig had 😊
Jan heeft geschreven op 19 maart 2021
Na mijn operatie had ik de vertrouwen in mijn lichaam verloren. Ik was redelijk geschrokken en kon ook niet zo snel herstellen. Het leek alsof ik voortdurend onder de spanning en stress stond. Mijn vriend heeft me Beata aangeraden. Ik heb de abonnement op aroma touch en sound healing genomen. Het werkte super. Mijn lichaam kreeg een boost. Ik kon ontspannen en los laten. De trauma van de ziekte periode werd geheeld, ik kwam in balans en mijn lichaam kon sneller herstellen. Nu kom ik ook voor de coaching. Kundalini yoga durf ik nog niet. Super blij mee.
Natasja heeft geschreven op 18 maart 2021
Ik vind het zo fijn dat ik weer naar Beata mag gaan. Vond het heel moeilijk om het door de corona geen behandelingen te mogen doen. In die moeilijke periode heeft Beata mij op afstand geholpen. Ik gebruikte veel etherische oliën en kreeg coaching. Maar niets gaat boven persoonlijk contact! Elke keer ben ik verbaasd hoe intuïtief Beata is. Soms is het enorm confronterend, maar dat is juist goed. Nu trakteer ik mijzelf op de heerlijke gong sessies en chakra body tuning. Namaste Natasja
Joanna heeft geschreven op 17 maart 2021
Ik wil Beata graag vanuit mijn hart aanraden. Een tijd geleden ben ik bij haar voor een massage gekomen. Al snel bleek dat ze mij ook met het innerlijke kind werk kan helpen. Ik heb veel vanuit mijn jeugd kunnen verwerken en afsluiten. Ze is enorm intuïtief en hierdoor kan mij echt op maat helpen. Het is altijd een verrassing welke vorm de behandeling krijgt. De ene keer is dat een intuïtief massage met een healing en de andere keer een chakra healing. Wat ze ook doet, het is precies wat nodig is geweest. Ik ben enorm tevreden en blij. Echt een aanrader. Joanna
Dylan heeft geschreven op 11 maart 2021
Een hele fijne en helende masage mogen ontvangen, heb voor de chakra en bodytunning mogen kiezen en wauw wat een bijzondere ervaring heb ik mee mogen krijgen😇