Holistische en intuïtieve massage

Holistische en intuïtieve massage in Flevoland

Onze huidige levensstijl en maatschappij eisen veel van onze fysieke en geestelijke gesteldheid. Wij ge- en verbruiken dagelijks veel van onze energie. Energie die onze lichaam en geest nodig hebben om goed en gezond te kunnen functioneren. Energie welke wij niet op de juiste wijze (kunnen) aanvullen, omdat ons dat niet geleerd is.

Woon jij in Flevoland en voel jij je futloos, heb je last van lichamelijke klachten, kun je niet ontspannen of weet je het gewoon even niet meer? Massagetherapie kan je helpen. Bij Kundalini Yoga Turiya in Almere geef ik massages welke een energetische helende werking op lichaam en geest hebben. Energietekorten worden hersteld, zodat jij je weer lekker in jouw vel voelt zitten en het dagelijks leven weer aankan.

Neem gerust even contact op; je bent niet zomaar op deze website terecht gekomen. Iedereen verdient een leven vol liefde, vrijheid en vrede. Ik leg je graag uit hoe de diverse massagetechnieken jou kunnen helpen. Je kunt ook direct een afspraak maken op deze website.

De helende werking van het lichaam

Wij mensen zijn, net als alles wat wij zien en kennen, opgebouwd uit energie. Wij bezitten diverse energetische lagen die ons fysieke lichaam omgeven. De Oosterse geneeskunde maakt hier bijvoorbeeld gebruik van. Het is dus logisch dat een verstoring van deze energie fysieke en psychische klachten tot gevolg heeft. Onbalans in de energiehuishouding van onze lichamen kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld stress of emotionele problemen.

Massagetherapie werkt met de energie van ons lichaam en activeert de zelf-helende werking van ons lichaam. De massage die bij Kundalini Yoga Turiya wordt toegepast is eigenlijk een mix van verschillende typen massages: energetische, intuïtieve en holistische massage.

  • Energetische massage: Alle massages werken met en via onze energielichamen en kun je daarom energetische massage noemen. De Oosterse geneeskunde onderscheidt 7 belangrijke energieknooppunten of chakra’s, welke gelegen zijn langs onze ruggengraat. Verstoringen in de energiebalans leiden tot lichamelijke en psychische problemen. Dankzij mijn gave kan ik mij op deze energieën afstemmen en kan ik voelen als chakra’s uit evenwicht zijn. Ik leid mijn handen automatisch naar de juiste plek.
  • Holistische massage: Leer te “luisteren” naar de signalen van jouw lichaam. Concentreer je op de aanraking en de afwisselende druk tijdens de massage. Zo word jij je bewust van de signalen van jouw lichaam en de achterliggende emoties en gedachten.
  • Intuïtieve massage: Te vergelijken met een moeder die haar kind wiegt en troost en intuïtief over een zere plek wrijft. Het is het eerste wat wij zelf ook doen als wij ons stoten. Intuïtief, zonder na te denken. Intuïtieve massage roept gevoelens van voldoening, vertrouwen en vreugde op.

Holistische een intuïtieve massage

Tijdens de behandeling vloeien de verschillende vormen intuïtief in elkaar over. Het is het belangrijk dat jij je concentreert op de aanraking. Door deze diepe concentratie is het mogelijk dat jij een meditatieve staat van bewustzijn ervaart. Schrik hier niet van, het is een mooie helende ervaring. Zo leer je jezelf beter kennen en kunnen blokkades, geestelijk en fysiek, worden opgelost en opgeruimd.

Geen enkele persoon is gelijk aan de ander en geen enkel moment is hetzelfde als het voorgaande of aan het geen dat nog komen gaat. Je bent hier en nu. Mijn intuïtie kiest de juiste behandeling voor jou en voor dit moment. Het leidt mijn handen automatisch naar de plaats waar de energie verstoord is. Soms komen inzichten, beelden en impressies tot mij. Deze geef ik altijd door aan mijn cliënten.

doTERRA etherische oliën bij massagetherapie in Almere Flevoland

Ik gebruik etherische oliën van doTERRA om mijn holistich intiütieve massage te ondersteunen. Deze oliën zijn CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) geregistreerd, dus gegarandeerd van een hoge kwaliteit en 100% biologisch zuiver. Zij zijn een belangrijke factor voor herstel en ontspanning van lichaam en geest.

Tijdens de massage wordt vanzelfsprekend de doorbloeding van het lichaam gestimuleerd en tevens de spierspanning verminderd. Afvalstoffen worden afgevoerd, het immuunsysteem wordt versterkt en de productie van antistresshormonen wordt gestimuleerd. Lichaam en geest komen weer in balans en dat maakt dat jij je een stuk beter en vrijer voelt.

Misschien klinkt het allemaal een beetje “raar” voor jou, maar je zult versteld staan van de resultaten. Laat jouw eigen lichaam je overtuigen. Ervaar het bij Kundalini Yoga Turiya in Almere.

Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen!

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?