Kundalini Yoga

Kundalini Yoga Turiya

Uit evenwicht?
Kundalini yoga Almere!

Kundalini yoga is een perfecte manier om lichaam en geest weer samen te brengen. Eenheid van body, mind en soul. Deze eenheid geeft je weer energie, een balans die zorgt dat jij weer lekker in jouw vel komt te zitten. Je kunt de dagelijkse problemen weer het hoofd bieden en je voelt een nieuwe creativiteit en levenslust opbloeien.

Futloos, negatieve gedachten, wisselende stemmingen, uit het ritme, werkdruk, stress, angsten, geen tijd, slecht slapen, oververmoeid. Klinkt dit bekend? Ons dagelijks leven en ons leefpatroon eisen veel van onze lichamelijke en geestelijke energie. Je accepteert het, maar voelt je misschien tóch niet lekker. Ontevreden met … Ja, met wat? Er mist iets in jouw leven en je weet niet wat; moeilijk onder woorden te brengen…

Kundalini yoga-les en meditatie Almere Buiten

Heb jij ook dat onbestemde gevoel dat er meer is in het leven? Wil jij een werkelijk energiek en bevredigend leven? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op, of maak op deze website een afspraak voor een proefles yoga en:

  • leer om te gaan met jouw mentale en fysieke energie;
  • verwijder met kundalini yoga energieblokkades;
  • breng jouw fysieke, mentale en spirituele lichamen in balans;
  • ervaar jouw essentie en groei als mens.

Mis deze kans niet. Jij bent tenslotte niet zomaar op deze pagina terechtgekomen. Open de deur naar een nieuwe wereld: fysiek, mentaal en spiritueel. Je hoeft het niet alleen te doen, ik sta klaar om jou daarmee te begeleiden.

Wat is kundalini energie en kundalini yoga precies?

Kundalini yoga is geschikt voor jong en oud, ongeacht de fysieke gesteldheid. Na een warming-up beginnen de yoga-oefeningen, de zogenaamde kriya’s. Deze zorgen voor een diepe bewuste ademhaling. Het lichaam wordt volop van zuurstof voorzien. De oefeningen rekken en strekken de spieren, wat een diep ontspannen gevoel geeft en tevens de afvoer van toxines uit het lichaam bevordert.

De kriya’s hebben elk een eigen thema, zoals het versterken van het immuunsysteem, openen van ons hart of het loslaten van angsten. Na het voltooien van de kriya gaan we over in een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning (savasana). Rust voor body en soul, gevolgd door een meditatie. Tijdens de savasana gebruiken wij bij Kundalini Yoga Turiya in Almere een gong en klankschalen voor een verdiepende werking van de kundalini yoga.

Mediteren en yoga in Almere Buiten en omgeving

Kom gerust eens langs bij Kundalini Yoga Turiya in Almere en ervaar wat kundalini yoga en meditatie voor jou kunnen doen. Kundalini is yoga voor het bewustzijn. Het opent een deur naar een nieuwe ervaring, een verruiming van bewustzijn en bewust zijn. Leer jezelf beter kennen en laat eenheid, begrip en liefde de hoofdrol spelen in jouw leven.

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?