Kundalini Yoga Turiya

Opu Huli – Hawaiiaanse buikmassage

Kundalini Yoga Turiya

Opu Huli is een Hawaiiaanse buikmassage. Opu betekent maag. Huli betekent draai. Opu Huli staat voor de gedraaide of gekantelde maag.

Deze traditionele massage is revitaliserend en diepgaand genezend.

Volgens de Hawaiiaanse Aunty Maile traditie alles zit in je buik: je emoties, je onderbuikgevoel, je intuïtie en je spirit. Ook zit er je navel (piko) waarmee je verbonden bent met je voorouders. Wanneer er iets in je buik niet in orde is, heeft dat dus effect op alle aspecten van je welzijn.

In je buik verteer je niet allen het voedsel en drinken, maar ook alle gebeurtenissen, indrukken en emoties die je absorbeert. Bij veel mensen zitten de organen niet helemaal op de juiste plek. Dat kan komen door stress, een onjuiste houding, verkeerd gebruik van je lichaam, maar ook door intense emoties en verdriet.

De Opu Huli buikmassage draagt eraan bij dat je organen weer terug op hun plaats komen. Daardoor verbetert je stofwisseling en spijsvertering. Je darmen kunnen weer goed hun werk doen, zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Ook word je adem voller. Wanneer je dieper kunt ademen en je darmen werken optimaal, dan zorgt dit voor een kalmere geest, vermindering van stress en een positievere kijk op het leven. De Opu Huli buikmassage brengt ruimte in de buik, waardoor ook ruimte komt in je emoties, je intuïtie en je spirit.

Deze buikmassage is erg goed voor alle organen in en rondom de buik, de uterus, blaas, prostaat en darmen. Opu Huli kan ingezet worden en is effectief bij; hoofdpijn, migraine, spijsverteringsklachten, verstopping, obstipatie, lage rugpijn, blaasinfectie, balanceren van het autonoom zenuwstelsel, opheffen van blokkades, impotentie, stress in de buikregio, menstruatieklachten, vruchtbaarheidsklachten – als de maag gekanteld is, is ook vaak de baarmoeder gekanteld. De resultaten voel je onmiddellijk: je lichaamshouding wordt uitgelijnd en je voelt je lichter, ruimer, gezonder en gelukkiger. Bovendien door deze massage ontspant je psoas spier, zo kan jouw zelfhelend vermogen optimaal worden aangesproken en geactiveerd.

Het regelmatig ontvangen van een Opu Huli heeft een positief effect op de gezondheid en kan gezondheidsklachten verminderen, eventueel oplossen en helpen voorkomen. De Opu Huli buikmassage duurt ongeveer 45 minuten. 

Prijs: € 50,00
Bij afnemen van 3 massages, kost de derde massage €35,00. Dus, 3 Opu Huli massages voor €135,00.

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?