Soundhealing

Sound healing met kristallen bij Kundalini Yoga Turiya in Almere

Kristallen en halfedelstenen hebben de eigenschap dat zij een energetische werking op hun omgeving uitoefenen. Dat is eigenlijk met alle materie het geval, maar kristallen en halfedelstenen hebben van nature een hoge trillingsfrequentie. Door de kristallen op het lichaam van de cliënt te plaatsen, worden energieblokkades opgeheven en worden de de chakra’s (de energieknooppunten van ons lichaam) weer in harmonie gebracht.

Bij Kundalini Yoga Turiya in Almere combineer ik de kristal-therapie met verschillende technieken van soundhealing, zoals klankschalen, gong en mantra’s. Zo profiteert de cliënt van de onderling versterkende invloeden die deze verschillende technieken hebben.

Wil jij even weg uit de dagelijkse drukte? Wil jij jouw innerlijk leven eens meer aandacht geven? Kom eens langs en ervaar de helende werking aan den lijve. Maak een afspraak op deze website of neem even contact met mij op. Dit is wat jij mogelijk kunt ervaren:

  • Diepe rust en ontspanning van lichaam en geest.
  • Een gevoel van aarding, vrede en stilte.
  • Vrijkomende emoties en nieuwe inzichten.
  • Evenwicht, vrijheid en nieuwe energie.
  • Een gerust hart en zuiver geweten.

Soundhealing

Het concept van soundhealing is gebaseerd op resonatie: het meetrillen met een bepaalde frequentie. We kennen het allemaal: met een vochtige vinger een wijnglas laten “zingen”, of de zangeres die een glas laat springen. Als de trillingen die van buitenaf worden uitgeoefend op het glas de specifieke frequentie van dat glas bereiken, begint het glas te resoneren; mee te trillen. In het geval van de zangeres gaat dat met zoveel kracht, dat het glas uiteindelijk kapot springt.

Alles in de natuur en dus ook wij mensen zijn ook gevoelig voor trillingen die door geluidsgolven worden veroorzaakt. De trillingen die klanken voortbrengen hebben invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ons lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water dat meetrilt op de golfbeweging van het geluid. Hebben de trillingen de juiste frequentie, dan is een diepe rustgevende innerlijke massage het gevolg.

Klankschalen healing

Klankschalen kunnen gemaakt zijn uit metaal of kristal. Bij Kundalini Yoga Turiya Almere gebruiken wij kristallen klankschalen die zijn gemaakt uit puur kwartskristal. De trillingen van het bergkristal zijn hoog frequent en uiterst prettig om aan te horen. Zij dringen werkelijk door tot diep in ons lichaam en ziel en geven een gevoel van rust en vrede.

Afhankelijk van grootte en vorm produceren de klankschalen elk hun eigen typische heldere klank. De specifieke toonhoogten van de verschillende klankschalen kunnen resoneren met de energie van onze chakra’s . Onze chakra’s kunnen op deze wijze weer in balans en harmonie worden gebracht.

Bijkomende mooie eigenschap van het bergkristal is dat het een zuiverende werking op de omgeving heeft. Hierdoor heeft het een positieve invloed op het welzijn van mensen, dieren en planten. Misschien een goed idee om eens bergkristal bij jou thuis te plaatsen?

Gong healing

De gong heeft alle geluiden van het universum in zich. De resonantie van jouw lichaam op de gong kun je ook werkelijk voelen. Door je mee te laten nemen op de klanken van de gong, kun jij jezelf van binnen uit helen. Dit is een mooie ervaring, waarbij emoties en indrukken naar boven kunnen komen. Wees niet bang; uit die emoties en laat ze los. Dit is onderdeel van het helingsproces; dit is waarvoor je bent gekomen.

Mantra’s

Een mantra wordt gebruikt om je te helpen te concentreren. Mantra’s zijn zorgvuldig samengesteld. De trillingen die zij in ons lichaam veroorzaken hebben een helend en reinigend effect, zowel voor de persoon die de mantra op zegt of zingt, als voor de persoon die er naar luistert.

Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen!

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?