Een helende reis met Sjamanisme en Gong. 10-delig workshop

In dit spannende tijdperk is het heel belangrijk om gecentreerd te blijven. Vanuit de innerlijke kracht, kalmte en intuïtie te navigeren. Niet reageren, maar acteren, in overeenstemming met je wezen.

Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Angst, onzekerheid en innerlijke blokkades maken het niet gemakkelijk.

We zijn in versnelling gekomen. We creëren een nieuwe realiteit, waarin de schaduw werk noodzakelijk is.

Om af te kunnen stemmen op de magnetische veld van Moeder Aarde, en uitlijnen met de Kosmos, dienen we onze frequentie aan te passen.

Het is belangrijk om de hart- brein coherentie te ontwikkelen, zodat het lichaam en geest zich niet alleen kunnen aanpassen, maar tot ware potentie komen.

Met deze 10-delig workshop ga ik je hierin begeleiden.

Elke week ga ik je helpen, om het lichaam, geest en spirit op elkaar af te stemmen. Het body mandala systeem, die vanuit de fysieke en subtiele anatomie bestaat.

Elke deel bestaat uit een bijzondere meditatie-reis, vanuit de sjamanistische wijsheid. Elke keer gaan we een andere aspect benaderen en helen. We gaan verbinden met de wijsheid van Moeder Aarde, voorouders en de gidsen, vervolgens ontvang je een mini gong Puja van 45 minuten.

We hebben ca 45 minuten per keer nodig om een volledige geluidsreis te voltooien. Dit is gebaseerd op het onderzoek van de Zwitserse wiskundige en musicoloog Hans Cousto naar planetaire frequenties die tegenwoordig in de planetaire gongs worden gebruikt.

Yogi Bhajan geloofde dat de Gong het krachtigste hulpmiddel was voor genezing. Yogi Bhajan leerde dat de gongsessie van 45 minuten alle onmiddellijke blokkades zou opheffen en dat 10 sessies de meeste blokkades zouden opheffen.

Met de Gong Puja gaan we elke week (10x in totaal) regelmatige onderdompelingen van 45 minuten beleven, badend in het geluid van de helende gong.

Ondergedompeld in het geluid van de gong mag je herstellen, reinigen, spanning losmaken en blokkades opheffen. Een diepe staat van ontspanning kan worden ervaren, innerlijke stilte en diepe genezing kunnen optreden.

Hieronder enkele voorbeelden van de Gong benefits:

1. Verlicht stress en helpt ontspanning

Wanneer we stress ervaren, ontwikkelt ons lichaam emotionele blokkades die de energiestroom rond ons lichaam kunnen belemmeren en een negatieve invloed hebben op onze trillingen.

Gongbad-meditatie zorgt ervoor dat deze trillingen terugkeren naar hun natuurlijke balans, wat op zijn beurt helpt om deze emotionele blokkades te doorbreken. Het kan ook worden gebruikt om slapeloosheid, een laag zelfbeeld, angst en zelfs een trauma te behandelen.

2. Helpt emoties in evenwicht te brengen

Onze emoties zijn direct gecorreleerd met onze persoonlijke energie en trillingen. Daarom is het niet verwonderlijk dat we ons neerslachtig, gespannen of in tranen kunnen voelen als ze in balans zijn. Het is altijd een goed idee om wat extra tijd te nemen voor zelfzorg als je merkt dat je je zo voelt.

Gongbad-meditatie omzeilt je bewuste geest om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, waardoor het trillingen in balans kan brengen en daardoor je stemmingen in evenwicht brengt, terwijl je ontspant en mediteert.

3. Verbetert mindfulness

Bewustzijn van onze behoeften, wensen en verlangens is essentieel om een bewust en vervuld persoon te zijn. Immers, als we niet weten wat we willen, hoe moeten we er dan toegang toe krijgen? Meditatie is het perfecte hulpmiddel om deze gevoelens te begrijpen en meer over onszelf te leren.

Het gebruik van de Gong in Gongbad-meditatie is gedeeltelijk om als anker te dienen tijdens meditatie, om het individu te helpen terugkeren naar iets tastbaars wanneer hij met zijn gedachten wordt achtergelaten. Daarom heeft deze meditatie tweeledige mogelijkheden: de geluidstherapie en het bemiddelingshulpmiddel.

4. Opent de chakra’s

Wanneer we gestrest, gespannen of overwerkt raken, is het gemakkelijk om onszelf te verwaarlozen. Wanneer dit gebeurt, herkennen we soms niet wanneer onze chakra’s niet goed uitgelijnd of geblokkeerd raken.

Als een van je acht chakra’s geblokkeerd raakt, kun je merken dat je je lusteloos, in tranen, eenzaam of vele andere negatieve emoties voelt. Wanneer we ons bewust worden van deze gevoelens, is het belangrijk om snel te handelen.

De vibraties van Gongbad-meditatie wekken een gevoel van vrede op en doorbreken deze geblokkeerde chakra’s om de energie weer vrij te laten stromen.

5. Zo boven, zo beneden.

Ons lichaam heeft unieke frequenties. Elke orgaan is afgestemd om een planeet. Ons lichaam is afgestemd op de magnetische veld van moeder Aarde, De trilling van de gong help om de frequenties  naar hun oorspronkelijke staat te brengen, en de zelfhelende vermogen te ondersteunen.

  • Zoek je naar balans en spirituele groei in deze bijzondere tijdperk?
  • Wil je je bodymandala op de kosmische web af te stemmen?
  • Je blokkades liefdevol los laten?
  • Je zelfhelende vermogen aan te wakkeren?
  • Je hart en hersenen in coherentie brengen?
  • Wil je meer toegang tot je intuïtie en innerlijke kompas krijgen?
  • Beter kunnen slapen en meer ontspannend te zijn?

Dan is deze 10-delig workshop absoluut voor jou.

Elke workshop is liefdevol voorbereid, intiem sfeer, waar ego geen toegang heest.

Maximaal 5 deelnemers. Ruimte voor  een gesprek en uitwisseling.

Investering: € 220,00 p.p.

Groep A: Elke maandag avond om 20 uur

Duur 1 uur, 15 min

Start: Maandag 30 augustus tot en met 1 november 2021

Groep B: elke vrijdag avond om 20 uur

Duur 1, 15 min

Start: Vrijdag 3 september tot en met 5 november

LET OP: We vertrekken voor deze reis pas, als de groep tenminste 4 deelnemers heeft.

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?