Kundalini Yoga Turiya

De 13de Rite Of The Munay-Ki Inwijding

Kundalini Yoga Turiya

The Rite of the Womb (Baarmoederritueel volgens sjamanistische traditie) is een mooi geschenk aan jezelf.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het huidige en het verre verleden met ons mee. Of hebben we een trauma opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen.

Wil je al jou negatieve ervaringen loslaten om weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent?

Wil je in alle veiligheid en zachtheid jouw baarmoeder in een natuurlijke balans van creatie en nieuw leven brengen?

Het moment is aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie zij in werkelijk is!

De vrouw met oerkracht en vol wijsheid en liefde.

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd. Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren: “… De baarmoeder is een plek van creatie en de geboorte van leven.”

Tijdens deze ceremonie werken we toe naar het initiatiemoment, een energetische overdracht vanuit de kosmische baarmoeder die je fysieke voortplantingsorganen heelt en in balans brengt en je herboren laat worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Deze initiatie is een heling voor de baarmoeder en werkt even diep voor vrouwen, met of zonder baarmoeder.

In de vrouwencirkel maken we contact met onze pijnen die we kunnen loslaten EN met wat we willen manifesteren nadat er weer creatie-ruimte is gekomen. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder naar jou. Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder en kun je de rite weer doorgeven.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Elke vrouw ontvangt een cadeau, die gemaakt is door de vrouwen uit Nepal. Deze vrouwen zijn de slachtoffers van Human Trafficking geweest.

Ik bied deze 1-dagse workshop op twee keer aan: Op 24-09-2021 om 19.30 uur en op 01-10-2021 om 19.00 uur

Graag aanmelden op tijd via deze link. Elke vrouw dient zich te voorbereiden op de ceremonie en ontvangt een email met instructies.

Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen!

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?