Nieuwe maan vrouwen cirkel

Kundalini Yoga Turiya

Het is enorm krachtig wanneer vrouwen samenkomen om elkaar te steunen, te omhelzen en te inspireren terwijl we door de levenscycli gaan. Wanneer we vrouwen omcirkelen, vooral in combinatie met de nieuwe maan, gebruiken we collectief ons vermogen om intuïtief ons pad voorwaarts te creëren vanuit een plek met een duidelijke intentie.

Door de geschiedenis heen hebben vrouwen zich in cirkels verzameld om hun verdriet, hun ellende en hun triomfen te delen, om elkaar te helpen werken en genezen, of gewoon om te lachen en te dansen. Helaas heeft het moderne leven buiten het “dorpsbewustzijn” ons gescheiden van een van onze meest waardevolle bronnen voor gezondheid en welzijn (op vele niveaus): elkaar! In deze cirkel zullen we toegepaste meditaties gebruiken die specifiek zijn voor het ontwaken van het Goddelijke Vrouwelijke. De Cut-off meditatie om ons energetisch te bevrijden van voormalige seksuele partners. Zelfmatching en bevrijding.

Deze nieuwe maan zullen we samen komen om de belangrijkste elementen te onderzoeken om onze goddelijke vrouwelijke energie te genezen van trauma en overschrijding van grenzen.

Als cadeau gaan we werken met het wortelchakra. We gaan de heupen bewegen, we gaan ze wakker maken, we zullen contact met ze opnemen. We zullen leren om energie van Moeder Aarde te ontvangen en we zullen leren om in THE SOURCE te zijn, want de wereld van vandaag leidt ons veel af en trekt veel energie. En dit verzwakt ons en onze gezinnen.

We zullen genezen met geluid, aandacht en dans. We eindigen met veel vernieuwing, een open hart en een lekkere vegetarische soep en lekkers. Geen ervaring nodig.

Datum: I.v.m. Corona is er nog geen datum gepland

Adres: Jozef Israelslaan 155, 1318 RK Almere (Studio Kundalini Yoga Turiya)

Investering-: €35,00 p.p.

Voor wie?
Elke vrouw, die verbinding en kracht zoekt, ongeacht haar cultuur, achtergrond en bagage.

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?