Sananga & Rapé Ceremonie

Steeds meer mensen voelen de behoefte en drang om zich spiritueel te bevrijden, ontwikkelen en groeien.

In deze bijzonder tijdperk, waar alle illusies en tegenstrijdigheden zichtbaar worden zijn we geroepen om een nieuwe koers aan te nemen. We maken deel aan een planetaire shift. Een shift die je als een getuige of actief deelnemer mee gaat maken. Aangezien je deze tekst onder je ogen krijgt, ben je niet bedoelt om een passief toeschouwer te zijn, maar in tegendeel, ben je de game-changer.

Het is allemaal echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Velen van ons zijn ven de rustige vaarwater, waar de illusie van veiligheid en orde aanwezig leek te zijn, in een woeste rivier van veranderingen terecht gekomen.

Er is geen besef van tijd, ruimte, samenhang of harmonie. Er is geen hou vast en de tempo is rap. Enige wat we merken is dat de oude bagage dient achter gelaten te worden. Alles wat ons vertraagd en laat verzinken mag weg.

We zijn uitgenodigd om naar ons intuïtie te gaan luisteren en vertrouwen in het onbekende te hebben. We zijn uitgenodigd om met ons wezen te gaan verbinden.

Het is een bijzonder tijd, waar we geacht zijn om te gaan doen waarvoor we gekomen zijn.

We zijn door onze voorouders uitgenodigd om alle karma achter ons te laten en met de nalatenschap van hen te verbinden. De focus mag verzet worden van Karma naar Dharma. We mogen de toegang krijgen tot de kennis van de voorouders, gegrond en verzegeld door ons verbinding met de Ziel.

We mogen tappen van de potentie, die onze voorouders aan ons overdragen. We mogen ons los maken van de drama en onnodig leiden.

Hierbij kunnen we help van de helpende spirits aanroepen. Deze Spirits Teachers zijn hier op aarde tot ons dienst, ze kunnen ons de weg laten wijzen en zorgen dat we in versnelling en flow komen.

Andy en Beata nodigen jullie uit om een prachtig, liefdevol en spannende ceremonie te gaan bijwonen.

Een ceremonie, waar de Planten Spirits hun bijdrage gaan leveren aan deze transformatie proces.

Los laten van het Oude, bevrijden van vast zittend energie, die je visie, intuïtie en verbinding met de hogere belemmeren.

Bevrijd je Body & Mind van belemmeringen, oude patronen, overtuigingen, gevoelens en energieën, die je in het oude vast willen houden.

Maak kennis met de Spirit van Sananga en Rapé. Beide zijn door de sjamanen voorbereid en met liefde en dienstbaarheid aan ons overgedragen.

Er is geen tijd om stil te gaan zitten en wachten voor de verandering.

De tijd is NU.

Voel je de roeping van je ziel, en de collectieve familie om een sprong te gaan maken?

Dan is deze ceremonie voor jou bedoeld.

Onderaan vind je de nodige info en beschrijving van de Planten Teachers en de ceremonie.

SANANGA

Sananga is gemaakt van de wortels en schors van de Tabernaemontana undulata struik een “melkhout” soort in de familie Apocynaceae, en komt rechtstreeks van de Amazone stammenvolken. Dit heilige en krachtige medicijn wordt gebruikt voor het helen van lichamelijke en geestelijke kwalen, door de geest van afleidende energieën op te ruimen en een volledig nieuwe manier van waarnemen en focussen toe te staan. Deze Sananga is doordrenkt met intenties van absolute duidelijkheid en focus.

GEBRUIK EN MEDICINALE EFFECTEN

De pure spirit van Sananga ondersteunt een diepe reiniging van geblokkeerde energieën op emotionele, fysieke en spirituele niveaus. Sananga kan je energieën in evenwicht brengen en vergroten, en de wortels van je ziekten en blokkades vinden, leidend tot een volledig evenwicht, focus en gemoedsrust. Bovendien zullen de druppels jouw spirituele visie en bewustzijn vergroten en het vermogen om de intenties van anderen te lezen vergroten. Sananga vergroot ook je lange afstandsvisie, wat belangrijk is voor visualisaties en voorspellingen van de toekomst. Afgezien hiervan worden de druppels ook gebruikt voor het genezen en verbeteren van een breed scala van oculaire problemen (Lambert et al 2010), zoals bijziendheid, diepte en kleurperceptie, definitie van beelden en nauwkeurigheid van detectie. Bovendien is dit magische medicijn aangewezen in gevallen van ernstige oogziekten, zoals glaucoom, staar en blindheid. Omdat deze druppels zulke krachtige effecten op je visualisatie kunnen uitoefenen, worden ze ook vaak toegepast vóór of tijdens andere plantceremonieën, om visualisatie en spirituele inzichten te vergroten. Hoewel Sananga beroemd is vanwege de effecten op zicht en visualisatie, wordt dit medicijn beschouwd als een inheems remedie voor alle doeleinden.

DOSIS

Kort na het aanbrengen op de ogen melden de meeste gebruikers een sterke brandende en intense stekelige pijnsensatie. Toch blijven deze effecten na een paar minuten bestaan en kunnen verlicht worden door je te concentreren op je ademhaling en door te visualiseren hoe de pijn je geblokkeerde energieën verwijdert en diepe heling brengt. Bovendien, niet vaak, maar toch, kun je ook last krijgen van braken en stoelgang, dit zijn verdere indicaties voor het verwijderen van geblokkeerde energieën en ziektes. Probeer je volledig over te geven en zoveel mogelijk te ontspannen. Je kan Sananga regelmatig toepassen, maar je moet wel een protocol naleven en vasthouden aan sterke bedoelingen van genezing om diepgaande resultaten te bereiken. Contactlenzen moeten worden verwijderd voordat Sananga wordt aangebracht.

RAPÉ

Een bekend sjamanistisch gebruik is het toegediend krijgen van bepaalde kruiden, bladeren, tabak en as, beter bekend als rapé (spreek uit: ‘ha-pé’). Dit is geen drug! Dit poedermengsel helpt bij meditaties en medicijnplantceremonies en heeft een positief effect op lichaam en geest.

Rapé wordt al duizenden jaren gebruikt door inheemse volkeren in de Amazone. Er bestaan dan ook vele verschillende mengsels van dit middel, met allen een ietwat andere ‘werking’. Zo zal een mengsel met guayusa (een alleraardigst plantje uit Ecuador) je een langdurig energiek gevoel geven een mengsel met wildmint zorgen voor een diepgaand gevoel van stilte.

Hoewel er verschillende varianten bestaan, is het hoofdbestanddeel van rapé altijd Nicotiana Rustica. Zoals de naam al doet vermoeden, bevatten de gedroogde – en daarna verpulverde – delen van de plant een hoog nicotinegehalte. Dit zorgt dan ook voor een oppeppende werking na inname. Aan Rapé zijn geen chemische substanties toegevoegd en je rookt je rapé niet, waardoor jouw lichaam vrij blijft van vervuilende substanties.

Wat je mag verwachten, is dat je geest wordt stilgemaakt, geopend als het ware. Je staat meer in verbinding met alles. Het gebruik is bedoeld om te gronden, zuiveren en beschermen. Sjamanen geloven echter niet voor niets dat het gebruik zorgt voor het zuiveren van het hoofd. Daar haal jij je neus toch niet voor op?

Effecten zullen verschillen afhankelijk van samenstelling of blend, de hoeveelheid en niet te vergeten je eigen state of mind en setting. Ervaringen verschillen van persoon tot persoon en kunnen zelfs verschillen per keer dat je het gebruikt. We laten je blind ruiken aan de potjes zodat je zelf kiest welke je op dat moment nodig hebt.

Ceremonie

In kleine groepen (vrienden kring) wordt de ceremonie zorgvuldig begeleidt.

Gedragen door de prachtige, helende liederen van de sjamanen (de helende Icaros), in een zorgvuldig voorbereid ruimte waar veilig gevoel, warmte en liefdevolle verbinding niet ontbreken, gaan we de ruimte openen met meditatie en intentie zetten.

Iedereen krijgt de nodige aandacht en begeleiding. Er zou ook ruimte en tijd zijn om bij te komen, indrukken kunnen delen, en afsluiten met een heerlijke Bobinasana thee en een hapje.

Investering is €50,00 p.p

Duur is afhankelijk van de aantal deelnemers, zeker 2 uur.

Zorg dat je niet al te veel en te zwaar eet. Nuttig geen alcohol deze dag !

Je kan alvast op de ceremonie voorbereiden door jezelf af te stemmen op wat je los wilt laten en wat je uit wil nodigen in je leven. Wat heb je nodig om tot je potentie te komen?

Het is goed op geen make up te dragen, zoals mascara.
Makkelijk zittend kleding is gewenst.

Data in overleg
06-81733207

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?