iTOVI meting

Zit je niet lekker in je vel of heb je veel lichamelijke klachten.

Wil je weten waarom je uit balans bent en wat je lichaam je wil vertellen?

De iTOVI scanner genereert een rapport waaruit te lezen valt welke emoties uit balans zijn en welke lichaamsdelen en processen aandacht nodig hebben.

We zijn allemaal een energievorm. Alles in de wereld heeft een frequentie. Dat is de reden dat we kunnen meten op energetisch niveau. Waar ben jij uit balans en wat kun je er aan doen om jouw lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid te stimuleren? Lichaam, geest, gedachten en emoties, allemaal bestaan ze uit energie met een eigen trillingsfrequentie. Door deze te verhogen, ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie. Door het gebruik van essentiële oliën die van nature een hoge frequentie hebben, kun je mooie resultaten bereiken.

Wat is iTOVI?

De iTOVI is een klein handzaam apparaat die je lichaam doormeet door het versturen van trillingen/frequenties. Als je lichaam niet in balans is kan je lichamelijke ongemakken krijgen. Dit kan door de scanner gemeten worden en zal oliën of supplementen tonen die je kunnen gaan ondersteunen. Het maken van de wellness scan duurt een alleen enkele minuten. Het rapport wat er uit komt kan op diverse manieren gelezen worden. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Als bijv. jouw darmen niet optimaal zijn zal er een signaal terug naar de scanner verzonden worden en zal het rapport een etherische olie laten zien die je kan helpen om de frequentie van je darmen te herstellen. Maar denk ook aan emoties, voel je je depressief of zit je vast? Dit kan door de scanner gemeten worden en zal de oliën tonen die jou hierbij kunnen gaan ondersteunen. Op die manier is het erg makkelijk om te ontdekken welke oliën jouw lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen. Balans is waar het om draait in het leven. Als jij meer in balans bent ben je lichamelijk & geestelijk veel sterker. Ik vindt het belangrijk om naar het gehele plaatje te kijken en vanuit daar kan je al snel zien hoe iemand zijn vitaliteit kan verbeteren als er geen directe klachten zijn, of als er wel klachten aanwezig zijn om die aan te pakken. Ik geef je advies op basis van de uitkomst van de scan en Wat ik bij jou waarneem, hoe je de producten kunt gaan gebruiken, en vervolgens is het aan jou waarmee je dan wilt gaan beginnen.

Ik richt me ook graag op de emoties, en elke olie die uit de meeting komt vertelt over je ontwikkeling en mentale staat.

Ik ga kijken, samen met jou, waarom je met deze specifieke oliën resoneert, en wat je kan doen om door je blokkades, of patronen heen te prikken.

Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen!

Hier is ook een blog over de wetenschap achter de aromatherapie en iTOVI.

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?