fbpx

Schrijf een review

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
45 berichten.
Carla heeft geschreven op 14 oktober 2019
Vorige week heb ik een Kundalini les bij Beata gevolgd, wat een fantastische les!
De combinatie van meditatie, ademhalings oefenigen en kriya’s zorgt ervoor dat je helemaal opgeladen en ontspannen naar huis gaat. Beata legt goed uit en de les wordt met humor, passie en liefde gegeven. Heel jammer dat ik gezien de lestijden niet vaker kan komen, maar ik kan de les echt van harte aanbevelen.
Belinda van Brakel heeft geschreven op 14 oktober 2019
Door zware operatie is mijn belastbaarheid erg slecht in combinatie met Fibromyalgie. Nadat ik bij Siri kennis had gemaakt met Kundalini yoga (fijne sfeer waarin ik mij veilig voel en duidelijk uitleg in les) heb ik eindelijk een plek gevonden waar ik hieraan kan werken. Helemaal toen ik een massage had gedaan. Ik ben nog nooit zo goed gemasseerd geweest. De massage was zeer compleet (ze maakte gebruik van stenen en heerlijk geurende oliën die echt bij mij paste, ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan. Ze heeft rekening gehouden en goed geluisterd naar wat ik nodig had. Echt voor herhaling vatbaar. Zeer dankbaar dat ik Siri heb ontmoet.
Amelita heeft geschreven op 11 oktober 2018
Beste Beata,
Ik heb nog nooit kundalini gedaan en wist niet wat het was, dacht dat het iets zweverig zou zijn. Nou het is dus niet het geval.
Ik heb genoten van de kundalini les.
Je neemt de chakra’s goed door en legt het duidelijk uit. Je muziek keuze vind ik ook geweldig, dat speelt ook een rol. Ik had nooit gedacht dat kundalini zo zwaar kon zijn, ik heb behoorlijk gezweten. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Bedank, ga zo door!

Amelita
Gianni heeft geschreven op 11 oktober 2018
Een stoot energie en balans voor lichaam en ziel !! Dat is kort gezegd mijn ervaring van de Kundaliniyoga les die ik heb mogen ervaren bij (Beata) Siri Ranpreet Kaur. De combinatie van Kundaliniyoga, meditatie en krachtige ademshaling technieken zorgen ervoor dat je helemaal na de les tot rust komt en weer opgeladen en relaxed voelt. Je gaat op het einde van de les met flinke nieuwe energie naar huis. Het is een spiritueel geschenk aan jezelf, ik gun en daag iedereen uit een Kundaliniyoga-Turiya les bij Siri Ranpreet Kaur te proberen, je zult prettig verbaasd zijn😘😉. Namaste'😇
Gianni heeft geschreven op 21 september 2018
Beste Beata, Ik ben onder de indruk van je site en les geving.Ik vind het rustgevend uitnodigend en to the point informatief! Ik wens jou het allerbeste met deze nieuwe uitdaging...Je hebt in ieder geval een geweldig begin gemaakt en mijn complimenten hiervoor!! Ga zo door, het komt helemaal goed! Je nieuwsbrief met de Adem halings gebet is goddelijk en heerlijk om te oefenen. Ik ga dit in mijn dagelijks bezigheden meenemen!! Dank je wel hiervoor! Zo goed bezig ben je!
Ik kijk naar je volgende nieuwsbrief en les uit.