Reviews

Schrijf een review

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
48 berichten.
Sebastian en Iwona schreef op 15 december 2019
Beste Beata
Dankjewel voor de uitnodiging voor de workshop. Wat een Tempel van rust en vol energie hebben jullie binnen Almere! En nog heel mooi gebouwd. Vakkundig en leuk uitgevoerde Yoga meditatie en een Gong sessie. Waard om te beleven.
Nelleke schreef op 4 december 2019
Beste Siri Ranpreet Kaur, lieve Beata,
Met veel toewijding, deskundigheid en plezier geef jij kundalini yoga lessen, sinds kort in jouw eigen stijlvolle studio. Hoewel de oefeningen, kriyaโ€™s, ademhalingstechnieken en meditaties vast staan, weet jij er met jouw warmte, humor en wijsheid je eigen invulling aan te geven, onder andere door deze te verdiepen met klankschalen en etherische oliรซn. Dit alles doe je met groot respect voor de essentie van kundalini yoga, voor jouw eigen passie รฉn de individuele mogelijkheden van iedereen die bij jou komt. Een bijzondere combinatie die jouw kundalini yoga lessen zo overtuigend รฉn inspirerend maakt.
Maltie schreef op 28 oktober 2019
Beste Beata,
ik kwam jouw tegen op een spirituele beurs per toeval tegen. Ik was al een tijd op zoek naar kundalini. Ik sprak jouw aan en bleek dat je dotterra olie verkocht en kundalini yoga gaf. Dat was op een zaterdag in september 2018 .en de maandag daarop kwam ik voor een proefles. Dat beviel mij prima. Ik zit nu meer en een jaar bij jouw op kundalini. Kundalini yoga heeft mij erg geรฏnspireerd,omdat het mij in harmonie vrede rust en vooral mijn eigen identiteit heeft leren kennen.ik ga elke week met heel veel plezier naar mijn yoga les. Dit is ook erg boeiend, omdat elke les verschillend is.mijn mooiste traktatie of zowel toetje in mijn beleving is de edelstenen legging en de klankschalen,waar ik ontzettend van geniet
Ik wens jouw veel veel geluk en succes in jouw passie oftewel je toekomst.
Liefs,
Maltie
Carla schreef op 14 oktober 2019
Vorige week heb ik een Kundalini les bij Beata gevolgd, wat een fantastische les!
De combinatie van meditatie, ademhalings oefenigen en kriyaโ€™s zorgt ervoor dat je helemaal opgeladen en ontspannen naar huis gaat. Beata legt goed uit en de les wordt met humor, passie en liefde gegeven. Heel jammer dat ik gezien de lestijden niet vaker kan komen, maar ik kan de les echt van harte aanbevelen.
Belinda van Brakel schreef op 14 oktober 2019
Door zware operatie is mijn belastbaarheid erg slecht in combinatie met Fibromyalgie. Nadat ik bij Siri kennis had gemaakt met Kundalini yoga (fijne sfeer waarin ik mij veilig voel en duidelijk uitleg in les) heb ik eindelijk een plek gevonden waar ik hieraan kan werken. Helemaal toen ik een massage had gedaan. Ik ben nog nooit zo goed gemasseerd geweest. De massage was zeer compleet (ze maakte gebruik van stenen en heerlijk geurende oliรซn die echt bij mij paste, ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan. Ze heeft rekening gehouden en goed geluisterd naar wat ik nodig had. Echt voor herhaling vatbaar. Zeer dankbaar dat ik Siri heb ontmoet.
Amelita schreef op 11 oktober 2018
Beste Beata,
Ik heb nog nooit kundalini gedaan en wist niet wat het was, dacht dat het iets zweverig zou zijn. Nou het is dus niet het geval.
Ik heb genoten van de kundalini les.
Je neemt de chakraโ€™s goed door en legt het duidelijk uit. Je muziek keuze vind ik ook geweldig, dat speelt ook een rol. Ik had nooit gedacht dat kundalini zo zwaar kon zijn, ik heb behoorlijk gezweten. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Bedank, ga zo door!

Amelita
Gianni schreef op 11 oktober 2018
Een stoot energie en balans voor lichaam en ziel !! Dat is kort gezegd mijn ervaring van de Kundaliniyoga les die ik heb mogen ervaren bij (Beata) Siri Ranpreet Kaur. De combinatie van Kundaliniyoga, meditatie en krachtige ademshaling technieken zorgen ervoor dat je helemaal na de les tot rust komt en weer opgeladen en relaxed voelt. Je gaat op het einde van de les met flinke nieuwe energie naar huis. Het is een spiritueel geschenk aan jezelf, ik gun en daag iedereen uit een Kundaliniyoga-Turiya les bij Siri Ranpreet Kaur te proberen, je zult prettig verbaasd zijn๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰. Namaste'๐Ÿ˜‡
Gianni schreef op 21 september 2018
Beste Beata, Ik ben onder de indruk van je site en les geving.Ik vind het rustgevend uitnodigend en to the point informatief! Ik wens jou het allerbeste met deze nieuwe uitdaging...Je hebt in ieder geval een geweldig begin gemaakt en mijn complimenten hiervoor!! Ga zo door, het komt helemaal goed! Je nieuwsbrief met de Adem halings gebet is goddelijk en heerlijk om te oefenen. Ik ga dit in mijn dagelijks bezigheden meenemen!! Dank je wel hiervoor! Zo goed bezig ben je!
Ik kijk naar je volgende nieuwsbrief en les uit.
Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?