Kundalini Yoga Turiya

De wereld verandert op 21 december… en het staat letterlijk in de sterren geschreven

Er vindt voor het eerst in 20 jaar een enorme astrologische verschuiving plaats

Dit is de tijd waarvoor we hier Zijn, op aarde. Lichtbrengers, schaduwwerkers, bewustzijn verruimers en iedereen die op aarde is. Bewust en onbewust.

Massaal hebben we gekozen op zielsniveau om juist in deze tijd op aarde te zijn. Een tijd waarin een omwenteling van cycli plaats vindt. Een tijd waarin enorme verschuivingen in bewustzijn en ervaringen plaats vinden. Een tijd waarin al het oude afgebroken wordt en waarin een nieuwe wereld geboren wordt.

Je hebt waarschijnlijk gehoord van een zonsverduistering, een volle maan of een meteorenregen, maar hoe zit het met een grote conjunctie? Het klinkt misschien niet bekend, maar je bent klaar om op 21 december je eerste poetsbeurt te hebben .

Het woord ‘conjunctie’ wordt in de astrologie gebruikt om de ontmoeting van planeten te beschrijven, terwijl een ‘grote conjunctie’ specifiek verwijst naar de ontmoeting van Jupiter en Saturnus. Het zal de eerste conjunctie van Jupiter en Saturnus zijn sinds 2000, en de dichtstbijzijnde uitlijning sinds het jaar 1623 – bijna 400 jaar geleden.  

Het wordt niet alleen een monumentale gelegenheid voor astrologen en planeetliefhebbers, maar ook voor ons gewone volk hier op aarde.

Of je nu in je spirituele spel zit of niet, (maar eerder wel dan niet, anders las je deze blog niet) het valt niet te ontkennen dat deze gebeurtenis veel aandacht trekt. Er is een gemeenschappelijk verhaal dat zich afspeelt van de inheemse culturen tot de Maya’s en de yogi’s, van wie velen zich al jaren op dit evenement voorbereiden.

De reden voor een dergelijke focus en voorbereiding op deze diepere manier van denken, is de opvatting dat de energieverschuiving die plaatsvindt in de atmosfeer, vooral in de aanloop naar de winterzonnewende, hogere frequenties zal creëren die de mensheid zullen beïnvloeden. In het bijzonder, onder deze grootse conjunctie, is er een overtuiging dat we een verschuiving zullen zien naar meer gemeenschapsgericht leven in plaats van naar regeringen of grote bedrijven te kijken voor steun, terwijl mensen zich tot kleinere organisaties wenden omdat ze collectief willen gedijen. Dit komt doordat de alliantie tussen Jupiter en Saturnus plaatsvindt tussen luchttekens – het gebeurde eerder onder aardtekens – die belang hecht aan humanitaire inspanningen. Er wordt ook gezegd dat dit planetaire keerpunt ons in staat zal stellen onze vibraties hoog te houden door te leren trouw te zijn aan onszelf in plaats van te proberen altijd positief te zijn.

Alles om je heen is een vorm van energie – of je het nu ziet of voelt

Op dezelfde manier creëer je energie op elk moment van je dag, door te denken, te doen of te zeggen, en alles wat je wel of niet doet heeft een corresponderende vibratie die de wereld in wordt gestuurd. Een vibratie is simpelweg die energie, positief of negatief of neutraal, waaruit je bestaat. Men gelooft dat als we onze energieën op de waarheid richten, onze persoonlijke vibraties op een hoger niveau zoemen, waardoor zowel onze eigen energieën helderder worden als de energie om ons heen.

De datum voor de grote conjunctie is ook van belang, waarbij 21 december de kortste dag en de langste nacht van het jaar is, wat een ’terugkeer naar het licht’ betekent zodra het voorbij is, aangezien de dagen weer meer daglicht beginnen te krijgen terwijl ze op weg zijn naar zomerzonnewende.

Het is een bijzonder tijd. Tijd van transformatie

We staan op de drempel van een grote dageraad. Iets diep in het leven is aan het veranderen. Een tijdperk loopt ten einde en in de kern van de schepping wordt iets nieuws geboren. We ontwaken uit een lange, collectieve slaap, een in vitro dromen diep in de baarmoeder van onze Moeder Aarde. Dit is de tijd van een grote verschuiving van kosmische wielen, wat zal resulteren in de hervorming van onze aarde en een radicale verschuiving in bewustzijn teweeg zal brengen. Een galactische vloedgolf van licht daalt neer op de aarde, activeert het hoogste potentieel en verhoogt de frequentie.

De werkelijkheid wordt hervormd en opnieuw gedefinieerd

De activering van nieuwe neurale paden zal nieuwe percepties, nieuwe informatie, nieuwe impulsen en een herijking van DNA teweegbrengen. Stel jezelf open voor deze hogere dimensionale frequenties. Laten gaan. Houd van elkaar in deze komende tijden. Wees aardig voor elkaar. Verzamel in de gemeenschap, deel jezelf, leef je droom, leef je hart. Open. Open jezelf. Wees voorbereid op de uitdagingen die komen gaan, de donkere tijden van chaos en onrust.

We zullen een dynamische herijking van elektromagnetische velden en aardesystemen op wereldschaal ervaren. Blijf aanwezig. Blijf kalm en gecentreerd. Probeer niet te beoordelen wat er gebeurt. Geef je over aan het proces. Houd stand in de kennis van wat er wordt geboren. Het geboorteproces is een ontzagwekkende onderneming, een zware taak, die vaak met intensiteit wordt bestreden. Blijf in het hart. Blijf in contact met geliefde vrienden en familie. Onthoud dat ook dit voorbij zal gaan & een noodzakelijke zuivering is, een grote zuivering van alles wat niet in resonantie is met wat er in ons geboren wordt. Allen zullen op wonderbaarlijke wijze worden verlost en hervormd. Chaos zal vrede worden en verdriet zal vreugde worden. Vertrouwen. Vertrouw met liefde.

Wat is tenslotte een vlinder anders dan de bloei van een rups buiten zijn stoutste dromen? De vlinder komt tevoorschijn uit de baarmoeder van de pop en gooit zijn beperkende zijde en schelp weg om een ​​magische nieuwe wereld van bloemen, briesjes en zonneschijn te erven. Een wereld van vrijheid en genot en een viering van zijn goddelijke aard. Ze spreidt voor de eerste keer haar vleugels, ze heeft geen idee of ze kan vliegen, ze opent gewoon haar vleugels in volkomen zelfvertrouwen en wordt moeiteloos overgebracht in de spiraaldans van gracieus vliegen.

En het enige dat dan overblijft is de vreugdevolle deelname aan de goddelijke extase van de schepping.

Als je je licht naar binnen richt en getuige bent van je ware aard, word je een lege spiegel en ga je verder dan overtuigingen of doctrines. Door de sluiers op te lossen, krijgt het vormloze vorm. Gaan of komen, we zijn op de juiste plek. Terwijl de sluiers worden opgelicht, zullen we werelden van onvoorstelbare schoonheid waarnemen. Zelf-transformerende astrale lichtwerelden zullen naar beneden schijnen en de dichtheid van materie doordringen, waardoor het doorschijnend, minder dicht en meer doorlaatbaar wordt voor onze gedachten en gevoelens. De multidimensionale realiteit en de onderlinge verbondenheid van alle dingen zullen zo helder zijn als zonlicht. En net zoals het licht niet gescheiden is van de zon en de golf niet gescheiden is van de oceaan, zo zullen we onze verbinding met de bron beseffen en onszelf in elkaar herkennen, als één enorme oceaan van liefde en licht. Laat het goddelijke het goddelijke erkennen. Lichten zullen andere lichten vinden. En zoals de vonk in jou ontsteekt, zo zal hij ook in anderen ontbranden, in een majestueuze uitstraling van bewustzijn en de wereld in zijn pracht in vuur en vlam zetten. Een nieuwe wereld zonder angst, zonder oorlog, zonder hebzucht in het veilige beheer van een ontwaakte soort, die vrede manifesteert met liefde, licht en viering.

Moge de goddelijke Moeder alle levende wezens zegenen als haar kinderen. Mogen de geascendeerden de mensheid zegenen. Moge religie worden weggevaagd door de openbaring van wat we zijn. Mogen de kinderen van de aarde begrijpen dat dit een geboorteplaats moet zijn voor een nieuwe mensheid. zonder hebzucht in het veilige beheer van een ontwaakte soort, die vrede manifesteert met liefde, licht en viering.

Gouden Eeuw van de Waterman

Het einde van het jaar 2020 brengt het echte begin van de Gouden Eeuw, waar men leert hoe men zichzelf en anderen onvoorwaardelijk lief kan hebben. Deze liefde laat het besef toe dat je niets anders bent dan Liefde! Elke Ziel is hier geïncarneerd om dit te leren, om dit te zijn, en om deze waarheid uit te drukken.

Of het nu gaat om een gedwongen (door de plandemie)  of een natuurlijk ontwaken, prachtig Zielen over de hele wereld beginnen ontegenzeggelijk waarheden onder ogen te zien die al lang in het binnenste van de ziel worden vastgehouden en onderdrukt. Telkens wanneer een individuele ziel deze waarheden moedig van binnenuit opgraaft, stijgt de mensheid een beetje verder op en ontwikkelt zich spiritueel.

Verborgen voor de onwakende ogen van de mensheid is dat alleen de Liefde echt is, dat er maar één zuiver bewustzijn is dat altijd aanwezig is, geboren uit liefde en ondersteund door de liefde. Jij bent het wonder dat je zoekt. Vergeet nooit, alleen Liefde kan je genade brengen. Alleen Liefde kan je versterken met Goddelijke kracht. Alleen Liefde kan je beschermen in deze tijden. Alleen Liefde kan deze wereld transformeren van Chaos naar Goddelijke Schepping!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?