Kee-Ra-ShA: Yoga van kosmisch bewustzijn

Beste lezers,
Ik wil graag met jullie een bijzondere update delen over de Kee Ra ShA Kundalini Yoga en de transformerende reis die we gezamenlijk maken. In deze blog wil ik graag dieper ingaan op enkele specifieke aspecten van deze kosmisch holistische benadering.

Het Watermantijdperk waarin we ons sinds het najaar van 2020 bevinden, brengt een golf van verandering met zich mee. Dit tijdperk wordt gekenmerkt door uitwisseling, gelijkwaardigheid, harmonie, duurzaamheid, communicatie en eenheid. Het is een overgangsperiode waarin onze planeet actief participeert. Wat betekent dit voor ons? Het betekent dat we steeds bewuster worden van onze eigen kracht en ons vermogen om mede-scheppers van ons leven te zijn. We zijn van onschatbare waarde en spelen een essentiële rol in het grote geheel. Het Watermantijdperk daagt ons uit om moedig te zijn, om volledig onszelf te durven zijn en op energetisch niveau een positief verschil te maken in de wereld. Het is een tijd waarin bestaande systemen vernieuwd mogen worden en waarin we stap voor stap de realiteit verschuiven naar een harmonieuze wereld waarin we in harmonie leven met onszelf, de natuur, de dieren en de planeet. Deze verschuiving vraagt van ons om verantwoordelijkheid te nemen voor wat wij als scheppers in de wereld manifesteren.

Eeuwenlang waren we als mensheid gehuld in een mist van onwetendheid, waardoor we onze ware oorsprong vergaten. In het vorige tijdperk, het Vissentijdperk, hadden we een totaal andere ontwikkeling doorgemaakt. We waren niet gewend om onszelf als scheppers van ons eigen leven te zien. Onze zelfkennis werd gevormd door dualiteit en extremen, wat leidde tot vervormingen in ons gedrag. We legden onze zekerheden en verantwoordelijkheden buiten onszelf, waardoor we steeds verder verwijderd raakten van onze ware natuur. Maar nu is er verandering in zicht!

Steeds meer mensen voelen de behoefte om hun spirituele pad niet langer te volgen via religies en goeroes. We verlangen naar nieuwe manieren om ons leven vorm te geven, en dat is precies wat past bij dit tijdperk. De sluier die ons in het verleden verblindde, begint langzaam te verdwijnen. Hierdoor herinneren we ons wie we werkelijk zijn en waar het leven werkelijk om draait. Natuurlijk is dit een proces van wennen, en daarom is het belangrijk om de juiste tools te vinden die ons kunnen begeleiden. We mogen ons herinneren aan de ‘echte regels’ van het bestaan, ook wel bekend als de ‘originele kosmische wetten’. Deze regels zijn lange tijd vergeten geweest, waardoor we in cirkels bleven draaien en de kern niet bereikten. Het resultaat was gevoelens van moedeloosheid, frustratie, angst en verlorenheid. We wisten eigenlijk niet hoe het leven werkte en verscholen ons achter de schijnveiligheid van wat we ‘wetenschappelijke nuchterheid’ noemen. Maar tegelijkertijd beperkte dit ons om het grotere geheel te zien! Dit betekent niet dat wetenschap geen waarde heeft, maar dat wetenschap een kosmische upgrade nodig heeft om ons echt verder te helpen.

De komende jaren zullen we de betekenis van ons aardse bestaan verdiepen. We worden ons bewust van waardevolle en belangrijke informatie die nu nodig is. We verlangen naar informatie, kennis en wijsheid die zuiver van oorsprong zijn. Met ‘zuiver van oorsprong’ bedoel ik informatie die voortkomt uit de originele kosmische bron. Als mensheid hebben we steeds meer toegang tot deze pure inzichten. In deze tijd kunnen we ons verbinden met de diepgaande intelligentie diep in onze psyche, die staat te wachten om naar de oppervlakte te komen. Onze psyche is complex en wonderbaarlijk van aard, bestaande uit vele lagen die we nog mogen ontdekken. Het activeren van deze lagen zal ons opnieuw toegang geven tot onze kosmische intelligentie. We zullen ons herinneren waarom we hier werkelijk zijn op aarde en wat de kosmische bedoeling is van ons bestaan.

Een van de fascinerende aspecten van dit ontwakende bewustzijn is de mogelijkheid om Kee-Ra-ShA Kosmisch Kundalini te activeren. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe kennis die voor ons toegankelijk is en zal onze bewustwording naar een ander niveau tillen. Deze kosmisch holistische benadering gaat dus verder dan de traditionele vormen van Kundalini Yoga die we kennen. Het is een transformerende reis naar de diepste lagen van ons bewustzijn, waar we de potentie en creatiekracht kunnen afstemmen op de organische stroom van het alwetende veld.

Wat is de Kee Ra ShA?

De Kee-Ra-ShA is de Universele Kundalini- levenskrachtenergie die het fysieke lichaam en bewustzijn creëert en in stand houdt wanneer we aanwezig zijn in de materiële wereld.

Activering van de Ke Ra ShA stromen creëert progressief integratie van de hogere dimensies van bewustzijn en activatie van alle 12 DNA strengen.

Het is een complex systeem van energetische structuren en kanalen die zich uitstrekken over verschillende dimensies. Via deze structuren en kanalen stroomt voortdurend de energie en het bewustzijn van de Bron door ons wezen en onze manifestaties.

Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga belichaamt een holistische kosmische benadering  van yoga die verder gaat dan de traditionele vormen van Kundalini Yoga die we kennen. Het is een transformerende reis naar de diepste lagen van ons bewustzijn, waar we de potentie van ons ware zelf kunnen ontdekken en activeren.

In de Kee Ra ShA Kundalini Yoga worden de 15 chakra’s en 15 aura lagen als leidraad genomen. De 15 energiecentra, die zich zowel binnen als buiten ons fysieke lichaam bevinden, vormen de sleutel tot het ontwaken van ons volledige potentieel. Door middel van specifieke ademhalingstechnieken, lichaamshoudingen (asana’s), mantra’s en meditaties werken we bewust met deze energiecentra.  Veel principes stammen af van de traditionele kundalini yoga, maar worden wel verrijkt en ondersteund door de nieuwe principes vanuit de bio spirituele wetenschap.  We zullen leren om blokkades en beperkende patronen in ons energiesysteem op te lossen, zodat de levenskracht vrijelijk kan stromen en ons in staat stelt om op alle niveaus te groeien en te evolueren.

Tijdens de Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga-lessen maken we gebruik van verschillende kriyas, zoals bij klassieke kundalini lessen, bijzondere ademhalingstechnieken die ons helpen om diep contact te maken met onze vitale levenskracht en de Veld. Deze ademhalingstechnieken stimuleren de Kundalini-energie, die diep in ons ligt te sluimeren, en brengen deze tot ontwaken. Dit opent de deur naar een diepere verbinding met ons hogere zelf en het kosmische bewustzijn.

Daarnaast maken we gebruik van Projectie Yoga en visuele meditaties die diep in ons onderbewustzijn werken. Deze technieken helpen ons om oude patronen en overtuigingen los te laten en ons celbewustzijn te activeren. Ze brengen heling en transformatie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. De Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga nodigt ons uit om uit onze beperkte beleving te stappen en andere keuzes te maken die in lijn zijn met onze ware essentie. Dit versterkt onze emotionele intelligentie en stelt ons in staat om op een meer authentieke en liefdevolle manier te leven.Ieder van ons komt hier op aarde met een uniek plan. Door het beoefenen van Kee-Ra-ShA yoga kom je gemakkelijker in contact met je hogere zelf en bewandel je jouw individuele pad.

De Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga maakt ook gebruik van mantra’s uit de Anuhazi-taal, de aller eerste eerste gesproken taal. Deze mantra’s zijn zeer krachtig en werken direct op ons DNA. Ze activeren en her programmeren onze cellen, waardoor we diepere lagen van bewustzijn kunnen bereiken en ons potentieel volledig kunnen ontplooien. Het chanten van deze mantra’s brengt harmonie en balans in ons energiesysteem en versterkt onze verbinding met het universum.

Wat zijn de verschillen tussen normale Kundalini Yoga en Kee Ra Sha Kundalini Yoga? Laten we ze eens bekijken:

1. De stroom van levensenergie: Bij normale Kundalini Yoga wordt de levensenergie, bekend als de Kundalini, geactiveerd en opgewekt. Maar bij Kee Ra ShA Kundalini Yoga gaan we nog een stap verder. We werken met de kosmische stroom van levensenergie, ook wel de Um Shaddai Ur genoemd. Deze stroom komt rechtstreeks van de Bron en brengt een diepgaande transformatie teweeg op alle niveaus van ons wezen en zorgt voor directe interactie met de organische stroom van creatie.

2. Multidimensionaal bewustzijn: Terwijl traditionele Kundalini Yoga zich voornamelijk richt op het activeren van de Kundalini-energie binnen de fysieke en energetische lichamen, opent Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga de deur naar multidimensionaal bewustzijn. We verkennen de diepere lagen van ons wezen en verbinden ons met de hogere dimensies van het universum. Dit stelt ons in staat om een dieper begrip en ervaring van onze spirituele essentie te bereiken.

3. De Ka Tha Ra Grid: Een van de sleutelaspecten van Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga is het werken met de Ka-Tha- Ra Grid, ook wel de blauwdruk van onszelf genoemd. Dit is een energetische templet die ons toegang geeft tot ons volledige potentieel en ons in staat stelt om op een diep niveau te helen en te transformeren. Door bewust contact te maken met de Ka- Tha Ra- Grid, ontdekken we nieuwe mogelijkheden en openen we deuren naar creatie en manifestatie.

4. We gaan werken met 15 chakra’s, 15 lagen van ons aura en daaraan gekoppelde lichamen, zoals de plasmabody, en de 5 elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether. We zullen ook werken met nieuwe mantra’s vanuit de Anuhazi Mua.

5. Voorbereiding op het Aquariustijdperk: Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga bereidt ons voor op de verschuivingen en veranderingen die gepaard gaan met het Aquariustijdperk. Het helpt ons om in harmonie te resoneren met de verhoogde frequenties van dit tijdperk en ons aan te passen aan de kosmische verschuivingen die plaatsvinden. Dit stelt ons in staat om te gedijen in deze tijd van verandering en om ons potentieel ten volle te benutten.

Dit is een bijzondere tijd waarin we ons bevinden. Het Watermantijdperk vraagt om een nieuwe benadering van spiritualiteit en bewustzijn. Met de Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga hebben we de tools en de begeleiding om deze nieuwe fase van ons bestaan te omarmen. We worden uitgenodigd om onze eigen kracht te ontdekken, onze unieke gaven en talenten te ontwikkelen en actief deel te nemen aan de creatie van een harmonieuze en liefdevolle wereld.

Ik voel me vereerd en enthousiast om deel uit te maken van deze evolutie en om deze kennis en wijsheid met jullie te delen. Laten we samen groeien, ontwaken en de grenzen van ons potentieel verkennen.

Als je meer wilt weten over de Kee- Ra- ShA Kundalini Yoga, nodig ik je graag uit om deel te nemen aan een van mijn lessen, behandelingen of energetische sessies. Deze nieuwe kennis is in al mijn werk geïntegreerd. Samen kunnen we de prachtige reis van bewustwording en transformatie voortzetten.

Met liefde en dankbaarheid,

Beata

   Laat een reactie achter

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Chat openen
   1
   Scan de code
   Hoi, kan ik je ergens mee helpen?