fbpx
Kundalini Yoga Turiya

U zult veel keuzes hebben, heren, over het soort vrouw met wie u uw leven doorbrengt. Ik stel voor dat je met een vrouw trouwt die Kundalini-yoga doet.

Trouw met een vrouw die toegewijd is aan het vinden van de diepte in haar eigen ziel, omdat ze eerder de diepte in de jouwe zal vinden. Terwijl ze leert om de fouten die ze heeft gemaakt te vergeven, leert ze de jouwe te vergeven, en na verloop van tijd zul je allebei leren dat er niet zoiets bestaat als fouten, alleen kansen om te vergeven.

Trouw met een vrouw die niet bang is om in de duisternis op te staan en van het licht te zingen, want ze zal je bijstaan tijdens de donkere nacht van je ziel en een lantaarn vasthouden.

Trouw met een vrouw die bij maanlicht haar weg kan vinden, nadat ze zo lang in de amrit vela is opgestaan, omdat ze je zal helpen om gemakkelijk door de lastige delen van je leven te navigeren. Ze heeft geleerd om haar ziel te gebruiken als een schatkaart en is een betrouwbare navigator.

Trouw met een vrouw die haar onderbewuste rommel in meditatie loslaat en de wonden van haar verleden loslaat via mantra en kriya, zelfs als die woorden voor jou mysterieus klinken, omdat ze niet bang is voor de mysterieuze plekken in zichzelf. Je zult merken dat je op het avontuur van je leven met haar bent, terwijl je door de wateren van haar hart en ziel navigeert alsof je door de zeven zeeën vaart. Zij zal degene aan het roer van het schip zijn die onbevreesd stuurt.

Trouw met een vrouw die haar lichaam eert door beweging, gezond eten en andere vormen van zelfzorg. Een vrouw die vertrouwd is met haar eigen lichaam zal je ook comfortabel maken met haar lichaam, en samen zullen tederheid en sensualiteit grote bronnen van voortdurende vreugde voor jullie beiden worden.

Trouw met een vrouw die zingt, omdat ze nooit bang zal zijn om haar waarheid te spreken, om haar stem vaker te verheffen in gebed dan in woede, en om uit te spreken wanneer mensen zonder stemmen iets te zeggen hebben. U moet dapper zijn, mijnheer, omdat een vrouw die de waarheid spreekt vanuit de diepte van haar ziel u zal veranderen en u tot in uw kern zal verplaatsen. U moet niet bang zijn voor deze verandering, want haar gebed zal ook bij u zijn en haar gebed zal de kracht hebben van duizend zonnen.

Trouw een vrouw met een flexibele wervelkolom en een flexibele geest. Je begrijpt haar misschien niet als ze het heeft over ruggenmergflex en sufi-grind en kattenkoe, maar je zult haar altijd begrijpen als ze het over liefde heeft, want ze zal het leven en je een voorbeeld geven van onvoorwaardelijke toewijding om te volgen.

Je zult haar op een miljoen plaatsen vinden, deze magische vrouw. Je vindt haar in een yogastudio, ja, maar ook overal waar mensen in nood zijn. Je zult haar vinden in scholen en ziekenhuizen, in bedrijven en in parken, en je zult haar opmerken omdat haar uitstraling je bijna blind zal maken. Je zou haar kunnen verwarren met een godin, en wie kan jou de schuld geven, vooral als je haar in haar volle regalia betrapt, met witte golven achter haar alsof ze haar eigen wind creëert. Omdat ze dat doet. Ze heeft de krachten van aarde, lucht, vuur, water en ether in zich. Ze is de container voor het hele universum. Ze kan leven creëren. En samen zal het leven dat je kunt creëren mooi zijn.

En op een dag, als je dit leven samen leeft, zul je merken dat je wakker wordt in de uren vóór de opkomst van de zon, gewoon om bij haar te zijn, en in plaats daarvan vind dat je eindelijk ook bij jezelf wilt zijn. Het leven zal er op die dag mooier uitzien, en gelukkig zal zij dat ook doen.

Als ik u was, geachte heer, zou ik met een vrouw trouwen die Kundalini yoga doet.

Wist jij dat?

In Kundalini Yoga zijn veel kriyas voor de stellen?

Venus Kriya’s zijn krachtige yogatechnieken voor partners die de mannelijke en vrouwelijke polariteiten gebruiken die in ons allemaal bestaan.

Het beoefenen van Venus Kriyas kan helpen om evenwicht in een relatie tot stand te brengen, je de mogelijkheid bieden om contact te maken met elkaars hogere zelf en het te ondersteunen, en de ervaring van Eenheid tussen jullie twee te ontwikkelen. De focus blijft centraal, projecteert liefde en zorgzaamheid, met het hoogste goed voor beide partners.

Hart Lotus  Venus Kriya

Houd verband met het hart en de ziel van uw partner

Zit in een gemakkelijke houding tegenover je partner, kijkend in zijn of haar ogen. Vorm uw handen in een lotus – alle vingers worden gespreid met de handen in een kom en alleen uw kleine vingers raken elkaar. De man hangt zijn kleine vingers onder de kleine vingers van de vrouw, maar de vingers van de partners raken elkaar NIET aan. Dit maakt een hartlotus. Kijk door de ogen naar de ziel, het hart van je partner.

Ga 1,5 – 3 minuten door met normaal ademen.

Plaats nu één hand boven de andere in het Hartcentrum, rechterhand over linkerzijde. Sluit je ogen en mediteer op het Hartcentrum. Ga diep naar binnen naar het centrum van je wezen.

Ga 1,5 – 3 minuten door.

Om te eindigen, inhaleer diep en adem diep 3 keer uit en ontspan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *