Kundalini Yoga Turiya

Ademwerk (Pranayama) om de immuniteit op natuurlijke wijze te verhogen

Kundalini Yoga leert je de technieken en bewustwording om gezond te blijven. Je krijgt een sterk immuunsysteem, vitale klieren, een sterk zenuwstelsel, een goede bloedsomloop en besef van de impact van je gewoontes.

Je gezondheid is het meest waardevolle dat je hebt. Het beschermen van je dagelijkse welzijn is een voortdurende reis en een van de belangrijkste die je ooit zou ondernemen. Door de leringen van Kundalini Yoga leren we een verscheidenheid van deze technologie te gebruiken om ons fysieke lichaam te beschermen en te genezen.

Gelukkig is een van de meest effectieve manieren om je immuniteit op natuurlijke wijze te vergroten, door de ademhalingsoefening of Pranayama. Of je nu hoopt ziektes af te weren, infecties te bestrijden of jezelf tegen ziektes te beschermen, het leren van een korte oefening kan de weg vooruit zijn. Simpel gezegd, het versterken van je immuunsysteem met Kundalini-yogatechnieken zal je wapenen tegen kwalen en alles wat je lichaam probeert te schaden.

Ongeacht je vaardigheidsniveau kan je gebruikmaken van deze unieke techniek en deze gebruiken om je gezondheid en vitaliteit te verbeteren. De volgende ademhalingsoefening duurt niet meer dan vijf minuten en biedt opmerkelijke resultaten. Als je het proces hebt geleerd, kun je het keer op keer gebruiken. Wanneer je je gezondheid wilt versterken en jezelf wilt beschermen, kun je ervoor kiezen om je tot deze Kundalini Yoga-beoefening te wenden.

Voordelen van deze Pranayama :

  • Boost het immuunsysteem
  • Ondersteun op natuurlijke wijze vitaliteit
  • Help infecties te bestrijden
  • Ondersteuning van lichamelijke genezing
  • Verbeter het energieniveau
  • Stress en angst verlichten
  • Moedig opmerkzaamheid aan
  • Helpt bij ontspanning en innerlijke rust

Hoe doe je deze Pranayama:

Heb je een paar minuten over? Door deel te nemen aan dit Kundalini Yoga-ademwerk, kun je je immuunsysteem een ​​boost geven. Je kan tijdens dit ademwerk een tintelend gevoel in je onderrug, dijen en tenen voelen. Als je dit gevoel ervaart, betekent dit dat het proces werkt en dat het de immuniteit op natuurlijke wijze zal verhogen. Zo ga je aan de slag.

Houding

Begin door in kleermakerszit te zitten of in welke positie je het meest comfortabel vindt. Breng je kin naar je toe.

Pranayama

Voor deze ademhalingsoefening zullen we de ‘Hondenademhaling’ gebruiken. Steek om te beginnen je tong uit en houd hem buiten. Adem snel in en uit door je mond in een hijgende beweging. Dit wordt een middenrifademhaling genoemd, omdat je middenrif ook synchroon moet stijgen en dalen.

Tijd

Ga door met deze ademhalingsbeweging gedurende 3 tot 5 minuten. Als je voor het eerst begint, wil je misschien maar drie minuten oefenen. Echter, terwijl je door je Kundalini Yoga-reis gaat, zult je merken dat je de techniek langer kunt volhouden.

Afronden

Wanneer je klaar bent om je oefening te beëindigen, adem in en houd je 15 seconden vast. Op dit punt moet je je tong tegen je gehemelte drukken. Adem vervolgens uit. Herhaal dit proces nog twee k eer om uw sessie te beëindigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?